icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Dev Talents
Expertise

Python

python

Groei die twee kanten opgaat

Wij zijn dé club waar Python developers middels het bouwen van slimme oplossingen onze klanten helpen hun groei te versnellen. Doordat onze experts hun eigen groei als speerpunt hebben, kunnen zij blijvend waarde toevoegen bij onze opdrachtgevers

Geef betekenis aan groei

Wij zijn dé club die Python developers helpt om betekenis aan groei te geven. Zowel de professionele en persoonlijke groei van de developer zelf, als de groei van onze opdrachtgever. Dit doen wij door te selecteren op ondernemend ingestelde ontwikkelaars die wij vooruit helpen op het door hen zelf uitgezette groeipad. Onze developers zelf zijn er op uit elke interim opdracht weer nét een stukje beter te zijn.

Python Back-end Development

Met Python bouwen we aan back-end oplossingen voor (middel)grote organisaties en scale-ups. Het ontsluiten van grote hoeveelheden data en het bouwen van schaalbare oplossingen is onze kracht.

Python Full-stack Development

Complete applicaties waarbij de achterkant in Python is gerealiseerd en de voorkant met de laatste front-end tooling (React, Vue, Nest) is gebouwd. Daar zijn onze FullStackers sterk in. Communicatief vaardig in afstemming met business en product owners.

Maak kennis met onze experts

Wij gaan samen voor resultaat. Samenwerken maakt sterker en daarom staan wij naast onze klant. In onze omgang staan gelijkwaardigheid, openheid en vertrouwen centraal. Maak kennis met onze experts.

Bekijk alle experts
Dev Talents
Nick Zaaijer /
Senior Python Developer
stefan avatar
Steffan Wullems /
Python developer
Dev Talents
Boris Kozlov /
Senior Python Developer & Data Scientist
Kalle
Kalle Nijs /
Python developer
lars
Lars Ysla /
python developer
Dev Talents
Wasif Muhammad /
Machine Learning Engineer
diderik
Diderik de Mos /
Python developer
Gerrit van der Kolk
Gerrit van der Kolk /
Senior Python Developer

Werken bij Dev Talents

Dev Talents is dé plek waar gedreven Python developers de regie over hun eigen ontwikkeling in handen hebben. 

Bekijk onze vacatures
lars
Onze experts brengen brede ervaring en diepgaande expertise mee. Maar wat hen echt onderscheidt, is de wil om impact te maken voor onze opdrachtgevers. Hierbij denken ze mee met oplossingen voor zowel de korte als de langere termijn.
Kris Bansie / Dev Talents
python

Dev Talents is dé thuishaven voor Python-experts. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op met Kris Bansie