icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Dev Talents

Activiteiten, Evenementen & Trainingen

Wat staat er in 2024 op de kalender?

Dev Talents organiseert gedurende het jaar allerlei leuke, inspirerende, sportieve en leerzame activiteiten, evenementen en trainingen voor haar medewerkers. Ben je niet bij ons werkzaam, maar lijkt het je leuk om eens bij een bijeenkomst aan te sluiten, dan ben je van harte welkom. Het bijwonen van bijvoorbeeld een kennissessie of kwartaalbijeenkomst is een leuke manier om ons bedrijf op een informele manier te leren kennen. Stuur een mailtje of appje en we nemen snel contact met je op.

Hieronder het overzicht van onze evenementen in 2024. Check de lijst regelmatig voor updates!

python
Kris Bansie /
Business Manager

Januari

30 januari 2024

 • WieWatWaar: Presentatie over de stappen en keuzes tot nu toe en waar we heen gaan Team Eporta

Februari

29 februari 2024

 • Kwartaalbijeenkomst Team Eporta

  Gezellig samenkomen met collega's op Buitenplaats Kameryck.

  - Binnen Dev Talents staan de thema's 'Persoonlijke Ontwikkeling' en 'De Ontwikkelaar van Morgen' centraal. In het Ronde Tafel-gedeelte van de bijeenkomst gaan we met elkaar hierover in gesprek en werken we toe naar een actielijst. 

  - Gastspreker Dinant Paardenkooper gaat ons meenemen in de wereld van Kubernetes: waar gaat het naartoe en wat kunnen we ervan verwachten? Dinant omschrijft zichzelf als een Cloud Native IT-architect en heeft ruim 20 jaar ervaring als IT-specialist. 

  - Gastspreker Hilde Orriëns is interim manager, psycholoog en mediator van beroep. Hilde vertelt over het belang van 'jezelf kennen om de ander te herkennen' en hoe je daar in het werk en dagelijks leven je voordeel mee kunt doen.

  #kwartaalbijeenkomst #leren #kubernetes #rondetafel #gastspreker

 

29 februari 2024

 • Kwartaalbijeenkomst Team J-Next

  Het wordt weer tijd voor een fun event bij team J-next: Dit keer wordt het Prison Island voor het puzzel denkwerk en daarna lasergamen voor de actie!

  Gevolgd met een heerlijk diner op locatie.

  #kwartaalbijeenkomst #fun

 

Maart

7 maart 2024

 • Kwartaalbijeenkomst Team CodeNamics in Racesquare Utrecht.
  De Python Engineers gaan het tegen elkaar opnemen in de F1  race simulator. 

  #sport #spel #team

 

26 maart 2024

 • Padellen Team Eporta

  Software ontwikkelen en sportief bezig zijn gaat hand in hand bij Dev Talents :-) Ontmoet je collega's op een informele manier, bouw teamspirit op en smeed sterke professionele banden buiten de kantoormuren. Wie weet ontdek je nieuwe vaardigheden en talenten binnen je team!

  Locatie en aanvang: Fort de Gagel, 18u30

  #sport #padel #team

April

11 april 2024

 • Dev Talents Tech Day

  Het jaarlijks terugkerend technologie-evenement van Dev Talents, de Dev Talents Tech Day (voorheen io10). Hier ontmoeten experts elkaar en leren ze over huidige, nieuwe en toekomstige technologische ontwikkelingen op het gebied van software ontwikkeling en aanverwante domeinen. 

  Bekijk hier het overzicht van de gastsprekers van die dag en download hier het programma met de spreektijden van en de verschillende practica.

  Ben je spreker en wil je onderzoeken of de Dev Talents Tech Day een interessant platform voor je is? Neem dan contact op met Kay van Raak via bovenstaand telefoonnummer of e-mailadres. 

  #techday #leren #kennis #softwaredevelopment #netwerk 

 

25 april 2024

 • Padelevenement Dev Talents

  Software ontwikkelen en sportief bezig zijn gaat hand in hand bij Dev Talents :-) Ontmoet je collega's op een informele manier, bouw teamspirit op en smeed sterke professionele banden buiten de kantoormuren. Wie weet ontdek je nieuwe vaardigheden en talenten binnen je team!

  Locatie van het evenement volgt. 

  #sport #padel #team

Mei

16 mei 2024

 • Kennissessie Team Eporta

  Oud-collega Bjorn van der Beek is zelfstandig software architect en .NET ontwikkelaar van beroep. In zijn dagelijkse werk houdt hij zich bezig met het ontwerpen en implementeren van maatwerk software, waar hij graag over vertelt.

  In deze kennissessie gaat Bjorn in op hoe hij software architectuur ontwerpt en implementeert, welke technieken en methoden hij daarvoor inzet en hoe teams op basis van een slim ontwerp sneller en efficiënter met elkaar kunnen samenwerken. 

  De locatie van dit evenement volgt. 

  #kennis #spreker

 

23/24 mei  

 • PyCon.IT Team Codenamics

  Dit jaar reist een duo van twee Python Engineers af naar Florence in Italië! Hier zullen zij van alles te weten komen over de laatste ontwikkelingen rondom Python en gerelateerde frameworks en libraries. Wie er afreizen, wordt door het lot bepaald: we kiezen twee namen uit de hoge hoed die gevuld is met geïnteresseerden.


  #conferentie #pycon

 

23 mei

 • Masterclass Presenteren

  Je leert de boodschap helder te formuleren en deze op overtuigende wijze aan de ontvanger(s) over te brengen. Daarbij gaan wij uit van je eigen, natuurlijke manier van presenteren. Je leert jezelf als product te zien en het maximale te halen uit de factoren verbaal, non-verbaal, publiek, tijd  en techniek. De kunst van het weglaten en ingaan op de klantbehoefte zijn essentieel voor het vergroten van de impact van je presentatie. De werkvormen in de training zijn divers. Er wordt gebruik gemaakt van fysieke oefeningen, rollenspel, opname en analyse.

Juni

Geen activiteiten of evenementen

 

Juli

3 juli 2024

 • Dev Talents Festival - "Dev Fest"

  Met het DevFest halen we de zomer in huis! Een heerlijke barbecue, een lekker koud biertje - ook alcoholvrij - en gezellige muziek maken van ons festival hét evenement dat je zeker niet mag missen!
  Op het Dev Fest staan gezelligheid, lekker eten en samenzijn centraal. Trek je fijnst zittende flipflops en korte broek aan en laat je onderdompelen in de zomerse sfeer!

  #devfest #gezelligheid #samenzijn
   

3 juli

 • Digi kennissessie Team J-Next

 

3 juli

 • Digi kennissessie Team CodeNamics
  Voorafgaand aan DevFest komen de Python Engineers samen. Hier wordt onder andere teruggekoppeld aan het team wat op PyCon Italia is gezien en geleerd.

  #kennis

Augustus

Geen activiteiten of evenementen

In verband met het zomerreces zijn er geen activiteiten of evenementen gepland in de maand augustus.

 

September

26 september 2024

 • Digi kennissessie Team J-Next

  Meer informatie volgt.

 

27 september 2024

 • Kwartaalbijeenkomst Team Eporta

  Meer informatie volgt.

Oktober

24 oktober 2024

 • Kennissessie Team Eporta

  Meer informatie volgt.

November

1 november 2024

 • J-Fall

  De grootste Java-conferentie van Nederland waar ook dit jaar Team J-Next als standhouder aanwezig zal zijn. Tijdens de voorgaande edities wisten we de bezoekers te boeien met onze zelfgebouwde game en sloten we veel vriendschappen. We hopen jullie daar weer te zien!

  De exacte datum van het evenement volgt.

  #j-fall #conferentie #kennis #netwerken

   
 • Microsoft Ignite

  Op deze jaarlijkse conferentie van Microsoft krijgen we alles te horen en te zien over de ins-en-outs van nieuwe technologie waar we als software ontwikkelaars mee te maken kunnen krijgen. Team Eporta gaat dit jaar een in-huis bijeenkomst organiseren om de verschillende break-outs van Ignite te verslaan en te bespreken. 

  Meer info en de exacte datum van het evenement volgen.

  #microsoft #ignite #kennis #leren #netwerken

 

December

12 december 2024

 • Digi kennissessie Team J-Next

 

17 december 2024

 • Eindejaarsfeest Dev Talents

  Traditioneel sluiten we het jaar feestelijk samen af. 

  Meer informatie over de locatie en de invulling van het evenement volgen.

  #feest #jaareinde #kerst

 

 

 

 

Dev Talents is dé thuishaven voor software developers. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?