icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Dev Talents

Sitecore: een flexibele en krachtige tool

Sitecore is een .NET technologie die gebaseerd is op een CMS, wat staat voor content managementsysteem. Hiermee worden diverse integraties gedaan. De afgelopen jaren is Sitecore uitgegroeid tot een experience platform, waarbij weboptimalisatie, webcontentbeheer, marketing automation en e-commerce-oplossingen zo gunstig mogelijk te ontwikkelen zijn.

Waarom Sitecore?

Sitecore is een flexibele en krachtige tool, met veel marketingfuncties. Denk aan het profileren van de bezoekers met de daarbij horende analyses of het personaliseren van de experience van de opdrachtgevers. Het helpt je daarom ook om je zakelijke doelen te bereiken. Het Customer Experience Platform levert dus een verbeterde klantervaring, door middel van gepersonaliseerde en geoptimaliseerde ervaringen aan opdrachtgevers te leveren. Het gevolg hiervan is de verbetering van de marketingresultaten.

De voordelen op een rijtje: 

  • Content optimaal aan te passen aan de wensen en behoeften van de bezoeker;
  • Krachtig ontwikkelplatform;
  • Snelle integratie van alle marketingtools in een product en/of interface. Ook met externe systemen;
  • Schaalbaarheid; 
  • Ondersteunt hosting op Microsoft Azure Cloud platform

De diensten van Dev Talents

Onze experts bedenken, ontwerpen, programmeren en implementeren nieuwe software en applicaties. Daarnaast beschikken zij ook over de expertises om de software te onderhouden, te testen of zelfs te porteren van een oude technologie naar een nieuwe technologie. Ook kan de lokale software omgebouwd worden naar Cloud software. 

We zijn ook gespecialiseerd in Microsoft technologieën, zoals Sharepoint en Sitecore. 

Ben je op zoek naar een Software Ontwikkelaar op het gebied van Sitecore?

Neem contact op met Business Managers Merel of John, via 030 - 890 53 50 of office@devtalents.nl

Dev Talents is dé thuishaven voor software developers. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?