icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Dev Talents
Nieuws Microsoft development 01/05/2023

“De mensen staan echt centraal, dat is uniek in de huidige markt!”

EportaConsult

Als Business Manager help je anderen zich te ontwikkelen. Dat is precies wat Lars zo aanspreekt in zijn nieuwe functie bij Dev Talents. Een rol waarin persoon, expert en expertise een heilige drie-eenheid vormen en je in een team samenwerkt om gemeenschappelijke doelen te behalen. En ook al was Lars niet op zoek naar een volgende stap, zijn ervaringen met Dev Talents trokken ’m vrij snel over de streep.

Expertise

Microsoft development

.NET'ers die impact maken

Over deze expertise

Out of the blue, maar wel bekend

Vanuit zijn vorige rol als accountmanager bij een broker die zich voornamelijk bezighoudt met overheidsaanbestedingen, heeft hij Dev Talents zo’n jaar of 5 geleden al leren kennen. Van daaruit is er een goede samenwerking ontstaan, waarbij hij regelmatig met business manager John van Lieshout evaluaties voerde op het kantoor in Papendorp. “De goede sfeer en de constructieve gesprekken van collega’s onderling vielen me iedere keer op.” Toen John in november vroeg of hij bij Dev Talents wilde komen werken, begon het balletje te rollen.

Goed gevoel als doorslaggevende factor

“Inmiddels ben ik drie weken in dienst en het voelt ontzettend goed." En juist dat gevoel is wat opvalt. “Zeker driekwart van de collega’s benoemde tijdens de onboarding dat de nieuwe functie voelt alsof ze in een warm bad terecht zijn gekomen, ongeacht hun rol." Dat is blijkbaar een doorslaggevende factor in de huidige markt! Dat mag wat Lars betreft veel meer aandacht krijgen.

Goede én sociaal vaardige .NET ontwikkelaars

“Dev Talents is nog relatief onbekend in onze markt. Ik zie het als een ambitie om onze organisatie veel meer bekendheid te geven. Het is namelijk best bijzonder dat wij zulke goede én sociaal vaardige .NET-ontwikkelaars in dienst hebben. Als de wereld beter weet wat voor gave dingen we doen, dan worden de opdrachten groter en diverser en dat trekt dan ook weer meer mensen aan. Als een sneeuwbaleffect.”

Mensen staan écht centraal

“Het feit dat mensen in de huidige markt bij Dev Talents centraal staan is echt uniek! Je hebt heel veel bedrijven die dit wel verkopen, maar waar het tegenovergestelde waar is. Die bedrijven maakt het niet uit op wat voor opdracht een expert zit, als er maar genoeg geld op tafel komt. Bij Dev Talents kijken we of iets past voor de experts. De expert bepaalt of hij/zij de opdracht gaat doen. Dit is een leuke puzzel die ik samen met opdrachtgevers en collega's mag leggen. Bijvoorbeeld: als een opdracht echt heel leuk is, maar de reisafstand te lang, hoe kunnen we die dan toch aantrekkelijk maken?” 

Door het vuur gaan

Deze puzzel, de fijne sfeer en de mogelijkheden om zichzelf als Business Manager te ontwikkelen, maken dat Lars zich volledig thuis voelt bij Dev Talents. “Vanaf moment één was het gevoel heel warm en fijn. Iedereen helpt elkaar en gaat voor elkaar door het vuur, vindt dat maar eens bij een werkgever!”

Overzicht nieuws
Expertise

Microsoft development

.NET'ers die impact maken

Over deze expertise

Dev Talents is dé thuishaven voor software developers. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?