icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Dev Talents
Nieuws 19/03/2024

Q-meeting Microsoft Development

Qmeeting12024

Recent heeft het team #MicrosoftDevelopment, de .NET ontwikkelaars, van Dev Talents de eerste kwartaalbijeenkomst van 2024 gehad.

De bijeenkomst stond in het teken van “de ontwikkelaar van de toekomst”. Eerst hebben we tijdens de ‘ronde tafel’ met elkaar besproken wat "de ontwikkelaar van de toekomst" inhoudt voor ons. Dit heeft tot vruchtbare inzichten geleid die uitgewerkt gaan worden. Vervolgens heeft een gastspreker ons meegenomen op het gebied van Security, Containerization en AI, iets waarmee wij allen steeds meer mee in aanraking komen in onze dagelijkse bezigheden. 

Wij kijken terug op een informatieve, innovatieve en vruchtbare bijeenkomst hetgeen plaatsvond op Buitenplaats Kameryck.

Wil jij ook graag bij een evenement van ons aanwezig zijn om te weten te komen wat voor ons “de ontwikkelaar van de toekomst” is, in april staat onze TechDay gepland.

Kijk voor meer informatie op website van Dev Talents, hier kan je het programma, locatie en de sprekers vinden van de TechDay. We zien je hopelijk daar!
#DevTalents #.NET #MicrosoftDevelopment #FutureProofDevelopers #Ontwikkeling 

Dev Talents is dé thuishaven voor software developers. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?