icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Dev Talents
Expertise

Java Development & Front-end Development

vr

Futureproof Software Engineers

Onze experts ontwerpen, ontwikkelen en implementeren geavanceerde Java (script) oplossingen. Dit doen ze zowel als zelfstandig expert als in (scrum-)teamverband. Wij leveren een expert die altijd een stap verder kijkt en zich het liefst bezig houdt met de techniek van morgen.

Allround Futureproof Software Engineers

Zowel bij onze opdrachtgevers als intern bieden we toegevoegde waarde. Dat doen we door middel van onze kennis en ervaring en als teamlid.

Aanvullend specialisme

De basis van onze programmeurs ligt bij Java of Javascript. Daarnaast zijn onze specialisten bezig met de technieken en omgevingen van morgen. Of dit zich nu richt op Cloud of andere programmeertalen als Kotlin, Go of Python.

Diversiteit aan opdrachtgevers

Onze experts zijn van vele markten thuis. We werken voor zowel grote als kleinere organisaties. Daar realiseren we een diversiteit aan mooie oplossingen. Van mobiel bankieren apps tot corporate/cloud applicaties.

Experts met focus op de next step!

Ze delen de passie voor het ontwikkelen van applicaties met de nieuwste technieken. Allemaal vinden we werkplezier het belangrijkste. Samen vormen we een kleurrijk stel, variërend van 30- tot 50+. Zowel medior als senior software engineers die graag het verschil maken en zorgen voor positieve verandering . Stuk voor stuk bevlogen developers die in hele verschillende sectoren hun sporen hebben verdiend.

Bekijk alle experts
ali
Ali Dogan /
JAVA DEVELOPER
edward
Edward de Graaf /
SR JAVA DEVELOPER
ds
Dimmen Schox /
SR JAVA DEVELOPER
jesse avatar
Jesse van der Velden /
FULLSTACK DEVELOPER
kevin
Kevin Kerkhoven /
FULLSTACK JAVA DEVELOPER
Hans van Os
Hans van Os /
JAVA DEVELOPER
adham
Adham Jongsma /
SR FULLSTACK DEVELOPER
SL2
Sonny Lans /
SR FULLSTACK DEVELOPER

Werken bij Dev Talents

Onze Software Engineers zijn een bijzonder soort experts. Op Java of Javascript gebied zijn ze onverslaanbaar, maar ze willen meer. Ze zijn nieuwsgierig naar de nieuwste ontwikkelingen. Ze kiezen voor ons bedrijf omdat ze de vrijheid en de beloning krijgen die past bij hun gedrevenheid. Wij faciliteren voor hen de weg naar de stip aan de horizon.

Bekijk onze vacatures
team
Ik heb veel meer inspraak en fijne collega’s op senior-niveau
Brett Rijnders / Dev Talents
Lees het interview met Brett
kay

Benieuwd wat onze experts voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!

Neem contact op met Kay van Raak