icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Public Talents
Nieuws Sociaal domein 30/08/2021

"Wat druk op de ketel geeft mij energie"

welkom

Henk Wind is onze nieuwe collega. Met 66 jaar zit hij nog bomvol energie om zijn steentje bij te dragen in het sociaal domein. Hij stelt zich aan ons voor!

Expertise

Sociaal domein

Sociaal Domein 

Over deze expertise

Kun je jezelf kort voorstellen?

"Mijn naam is Henk Wind, 66 jaar en sinds kort expert bij Public Talents. Daarvoor was ik tot mijn pensioendatum (16 juli 2021) werkzaam bij de gemeentelijke overheid in het sociaal domein. Ik woon in de Wijk (bij Meppel) met mijn dochter Marloes. De andere dochter Annet woont en studeert in Utrecht. Na het overlijden van mijn vrouw in 2015 heb ik een relatie gekregen met Krista en met haar ga ik vanaf volgend jaar mei samenwonen in ons in aanbouw zijnde huis in Meppel. En Marloes gaat dan in het huis van Krista wonen, waarmee we een starter op de woningmarkt ook nog een beetje helpen.

Mijn hele gemeentelijke carrière heb ik in het sociaal domein gewerkt. Als juridisch en financieel medewerker, leidinggevende en meestal als beleidsadviseur."

Waarom heb je passie voor jouw vak?

"Het laatste jaar voor mijn pensioen had ik al het idee om door te werken en dat is ook na de pensioendatum zo gebleven. Waarom? Omdat ik werken gewoon nog te leuk vind: doel stellen en halen; samenwerken; wat druk op de ketel etc. Het geeft mij veel energie."

Waarom heb je gekozen voor Public Talents?

"Een collega van mij had contact met Public Talents en vroeg namens mij of ze ook een ‘ouder’ iemand konden gebruiken. Dat bleek het geval, we kwamen in contact, hadden een klik en vervolgens zetten we de handtekening onder een arbeidsovereenkomst."

Kun je iets verrassends over jezelf vertellen?

"Ik mag graag met een groepje vrienden (race)fietsen: je gaat samen vooruit, je ziet veel onderweg, het is gezellig, het kost en geeft energie en je komt nog eens ergens. Ook af en toe een bergwandeling in Oostenrijk of Zwitserland vind ik geweldig om te doen."

Waar kijk je het meeste naar uit?

"Verschillende soorten werk in wisselende omgevingen en samen met voor mij nieuwe collega-expert samenwerken en Public Talents laten groeien."

Overzicht Nieuws
Expertise

Sociaal domein

Sociaal Domein 

Over deze expertise
sociaal domein
Henk Wind /
Sociaal Domein Expert

Wil je deel uitmaken van een groep gedreven en ambitieuze experts? Neem contact op!