icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Public Talents
Nieuws 22/05/2023

Maak kennis met Dennis Beekman, de nieuwe Business Manager van Public Talents

dennis

Public Talents heeft sinds kort een nieuwe Business Manager: Dennis Beekman. Hij is in januari gestart en heeft veel zin om Public Talents verder op de kaart te zetten.

Ervaring en opleiding

Voordat Dennis bij Public Talents terechtkwam, heeft hij diverse rollen vervult in de zakelijke dienstverlening, met name in de arbeidsbemiddeling. Na zijn studie aan de Hogere Hotelschool in Maastricht rolde hij in dit vak. “Het merendeel van de hotelscholieren komt uiteindelijk in de zakelijke dienstverlening terecht. Dat heeft te maken met de hoge servicegerichtheid en dienstverlening die je daar meekrijgt”, zegt Dennis.

Dennis werkte voornamelijk in de overheidsbranche, met een focus op het fysieke domein. Zo ontmoette hij ook Marcel Haas, Business Manager en oprichter van Public Talents. Ze werkten al veel samen en uiteindelijk vroeg Marcel aan Dennis om de stap te nemen en bij Public Talents te komen werken. “We werkten al heel lang samen waardoor ik het bedrijf al kende. Ik kwam dus in een warm bad terecht.”

Rol als Business Manager

De rol van Business Manager is niet nieuw voor Dennis. Hij vervulde al jaren een soortgelijke rol. Maar wat deze rol bij Public Talents echter anders maakt, is dat de expert waar hij mee samenwerkt werken via het midlance-model. “Ik vind mezelf vooral een faciliterende manager die probeert om de mensen zo goed mogelijk te ontlasten van alle problemen rondom hun opdrachten. Ik ben daarbij wel verantwoordelijk en neem de eindbesluiten. Met mijn kennis van het vak en jaren ervaring heb ik goede contacten, inhoudelijke kennis en ben ik een volwaardig gesprekspartner. Niet alleen voor de opdrachtgevers maar ook voor de medewerkers. Daarin komt toch weer die servicegerichtheid van de Hotelschool van pas”, lacht Dennis.

Midlance-model bij Public Talents

Dennis beschrijft Public Talents als een professioneel bedrijf, maar met een familiaire inslag. “Dat is precies wat ik zocht. Ik hou absoluut niet van het corporatie niveau, maar veel meer van samen ervoor gaan, elkaar versterken. Wat ik ook leuk vind aan het bedrijf is dat de midlanc-model ervoor zorgt dat mensen echt krijgen wat ze verdienen. Daar blijft niets aan de strijkstok hangen. Als midlancer krijg je wat je verdient. Dat bepaal ik niet, dat bepaalt de markt en dat bepaalt de midlancer zelf door zijn of haar inzet. Het geld gaat dus naar de mensen die ook daadwerkelijk het verschil maken. Ik ben daarin alleen maar een ondersteuner."

Toekomstplannen

Dennis wil Public Talents verder brengen tot een stevige partner binnen het werkveld en hoopt dit te doen met inhoudelijke medior-plus en senior experts die echt onderscheidend zijn en betekenis kunnen bieden aan de overheid waarbinnen ze werken. “Ik hoop dat mensen door mijn enthousiasme net zo enthousiast worden om bij ons te komen werken. Als Business Manager sta ik naast iemand en delegeer niet van bovenaf. We zijn hier allemaal samen, het is een familie, geen hiërarchie.” 

Overzicht nieuws

Wil je deel uitmaken van een groep gedreven en ambitieuze experts? Neem contact op!