icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Midlance vacatures

Een unieke belonings-structuur voor midlancers

the Human Network

Als midlancer ben je in vaste dienst en krijg je elke maand op een vast moment je salaris uitbetaald. Je salaris is veel hoger dan een marktconform salaris elders in vaste dienst. Je ontvangt 70% van wat wij de klant factureren.

Welk tarief kan ik vragen?

Hoe zorg je er voor dat je het tarief krijgt dat je waard bent? Onderhandelen over tarieven is een vak apart. Als midlancer werk je voor een bedrijf met een groot en succesvol commercieel netwerk. De business managers zorgen ervoor dat je aan opdrachten werkt die passen bij jouw expertise en ambities. Ook onderhandelen zij over de beste voorwaarden, waaronder tarief, het aantal uren per week en je reistijd. Over dat alles heb je zelfs inspraak!

Altijd inkomen, ook bij ziekte

Als midlancer werk je bij een succesvol commercieel bedrijf. De kans dat je niet op opdracht bent, is uitermate klein. Daarom kunnen we je een basissalaris garanderen. Ook als je ziek bent of niet beschikbaar. Als je weer aan de slag gaat, hoef je dat basissalaris niet terug te betalen. Wat je hebt gekregen, blijft van jou. Geen extra verzekeringen en geen onaangename verrassingen achteraf.

Wij nemen de risico’s over

Als midlancer ben je in vaste dienst. Wij nemen de risico´s over. Je bent elke maand verzekerd van een salaris, ook al is jouw opdrachtgever een slechte betaler of gaat die in het slechtste geval failliet. Ook voor bedrijfs- en beroepsaansprakelijkheid hoef je geen aparte verzekeringen af te sluiten. Die risico’s dekken wij voor je af.

Alle voordelen van midlancen

Midlancen / pdf - 212.49 kB

Lees meer over midlancen & Beloning

John van Lieshout

Overweeg je midlancen of wil je meer weten over House of Talents? We gaan graag met je in gesprek.