icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Midlance vacatures

Midlancer®: een succesformule van House of Talents

Yellotec

House of Talents en Midlancer® zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Al sinds 1995, toen de grondleggers een model bedachten wat de voordelen van vastlonen en freelancen combineerde.

Deze succesformule is een optelsom van factoren. Het zit ‘m niet alleen in het verdienmodel, maar ook in de bedrijfscultuur, het type mensen en professionals die er bij House of Talents rondlopen. Het originele model van House of Talents is het meest transparant en effectief. Het is niet voor niets al decennialang een succes.

Andere modellen dekken de lading niet

House of Talents is eigenaar van Midlancer®, heeft ruime ervaring met deze constructie en heeft zich tot doel gesteld de originele vorm te hanteren, te handhaven en plagiaat aan te vechten. Er wordt helaas steeds vaker onrechtmatig gebruik gemaakt van onze merknaam. Houd er rekening mee dat de daadwerkelijk geboden modellen de lading niet dekken van Midlancer® zoals House of Talents dit bedoelt en hanteert.

Midlancer®

Midlancer® is een geregistreerde merknaam van House of Talents beschermd onder registratienummer 846777. Het gebruik van de merknaam Midlancer® zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van House of Talents is uitdrukkelijk verboden.

John van Lieshout

Overweeg je midlancen of wil je meer weten over House of Talents? We gaan graag met je in gesprek.