icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Midlance vacatures

Werken en verdienen zoals jij dat wilt

Wil jij een buitengewoon hoog salaris verdienen en werken bij een gespecialiseerde organisatie waar het om jou draait? Word midlancer bij één van de bedrijven van House of Talents.

Sluit video

Midlancen: het beste van twee werelden

Je bent een creatieve doener. Je houdt van je vak. Leren, ondernemend bezig zijn en je blijven ontwikkelen: dát zijn je doelen. De vraag is: zit je momenteel op de juiste plek? House of Talents is een groep van zelfstandige, gespecialiseerde bedrijven die vanuit dezelfde visie werken. Wij bieden midlancers het beste van twee werelden: de vrijheid en beloning van het zelfstandig ondernemen en de zekerheid van het in loondienst zijn.

Meer over midlancen

Vrijheid

Als midlancer ben je de baas over jouw ontwikkeling. Daarnaast heb je zeggenschap. Over projecten, maar ook over tarieven, vakantiedagen en maximale reistijd. Je bepaalt zelf hoe jouw balans eruitziet.

Meer informatie

Beloning

Het midlance-model kent een unieke beloningsstructuur. In veel gevallen verdien je een netto salaris dat vergelijkbaar is met het bruto salaris in een vastloon constructie.

Meer informatie

Samen

Kennis delen, met elkaar sparren, ontwikkeltrajecten volgen. Veel freelancers missen de mogelijkheid om hun passie voor hun vakgebied te delen met anderen. Als midlancer kan dit wel: je doet het samen.

Meer informatie

Kies voor jezelf en jouw carrière

Je bent een ondernemer in hart en nieren. Je hebt de touwtjes het liefst zelf in handen. Je wilt je volledig focussen op je passie en ontwikkeling, maar hebt daar niet altijd de tijd voor door de administratie en acquisitie. Je vind het freelancen stiekem soms wat eenzaam en hebt behoefte aan een groep inspirerende vakgenoten om je heen. Herken jij jezelf hierin? Dan biedt midlancen voor jou de perfecte uitkomst.

Bekijk vacatures
1 organisatie /
1 netwerk
12 domeinen /
1 visie
1000 midlancers /
1 gedachte
John van Lieshout

Overweeg je midlancen of wil je meer weten over House of Talents? We gaan graag met je in gesprek.