icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Midlance vacatures
Interview Beloning

Midlancen: grote keuzevrijheid en een hoge beloningsstructuur

#Keuzevrijheid #Ontwikkeling
Ameijden

"Midlancen geeft mij de mogelijkheid om voor veel verschillende opdrachtgevers – en dus gevarieerde domeinen – te werken. Bovendien ontvang ik een hoge beloning en hoef ik niet zelf te acquireren of mijn administratie te voeren. Dat zijn voor mij de redenen waarom ik voor deze vrijheid, deze constructie heb gekozen", vertelt Mark van Ameijden, senior ICT-ontwikkelaar bij Dev Talents, onderdeel van House of Talents.

Midlancen past volgens Mark bij elke ontwikkelaar en consultant met een aantal jaren werkervaring. "Die ervaring heb je nodig om te weten hoe je in je vak staat, wat je interessant vindt en waar je nog meer over zou willen leren. Die kennis over jezelf is handig op het moment dat je begint als midlancer. Er is namelijk een grote mate van vrijheid waarin jij kunt bepalen welke klussen bij je passen of waar je je in wilt ontwikkelen. Dan helpt ervaring je beter op weg."

Grote vrijheid en hoge beloningsstructuur
Mark weet waar hij het over heeft, want hij kwam met een flinke dosis ervaring binnen. "Ik werkte 10 jaar bij de bloemenveiling en was na die jaren toe aan een nieuwe technische uitdaging. Tijdens die zoektocht stuitte ik op het midlancen bij Dev Talents. Ik was al snel over de streep getrokken, primair vanwege de hoge beloningsstructuur in combinatie met de gevarieerde opdrachten en grote vrijheid. Nu, twee jaar later, weet ik dat ik toen de beste beslissing nam en dat midlancen een-op-een bij mij past."

Toekomstgericht
Mark benadrukt dat de hoge beloningsstructuur ook tot uiting komt op een ander vlak. "Toen ik nog in loondienst werkte, betaalde ik bijvoorbeeld een pensioenpremie waar ik verder weinig inspraak of invloed op uit kon oefenen. Als midlancer kun je ook dáár je vrijheid in vinden en is de structuur toekomstgericht. Wil je sparen? Dat kan. Wil je je geld in je huis steken? Dat kan. Het is aan jou. Net als hoe je omgaat met je vakantiedagen of met het aantal declarabele uren die je voor jezelf wilt maken. Kortom, je krijgt een mooi salaris dat netto meer oplevert en jij bepaalt hoe je dat verdient, hoeveel je verdient en hoe je het geld uiteindelijk besteedt. En wil je daarbij advies of hulp? Dan staat je Business Manager voor je klaar. Ook dat laatste is zeker en pluspunt."

Wil jij je - net als Mark - aansluiten bij het team van Dev Talents? 

Bekijk de vacatures
John van Lieshout

Overweeg je midlancen of wil je meer weten over House of Talents? We gaan graag met je in gesprek.