icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Midlance vacatures

Midlancen bij een van de domeinen van House of Talents

Jacqueline Melaan

Wil jij werken op interessante projecten bij aansprekende opdrachtgevers, zelf bepalen hoe je agenda eruitziet en verzekerd zijn van inkomsten? Met andere woorden: wil je wel de lusten, maar niet de lasten van het ondernemerschap ervaren? Dan is ons midlance-concept geknipt voor jou.

Als midlancer kies je voor jezelf en jouw carrière

Dat betekent dat je de kans krijgt om je volledig te richten op je eigen groei in een stimulerende omgeving. Je werkt samen met andere ervaren collega’s en je krijgt de vrijheid die je nodig hebt om je verder te ontwikkelen. En daarvoor verdien je een salaris van 70% van het verkooptarief.

Heb je even geen opdracht? Geen probleem. Als midlancer bij House of Talents heb je een vast contract en kun je rekenen op een financieel vangnet.

Midlancen: het beste van twee werelden

House of Talents is een groep domeinen die vanuit dezelfde visie werken. Wij bieden midlancers het beste van twee werelden: volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en een ondernemersmentaliteit plús de zekerheid die freelancers niet hebben. Boekhouding, acquisitie en wachten op uitbetalingen: je hoeft je er geen zorgen over te maken. Wij nemen je al het ‘gedoe’ uit handen. En de focus ligt altijd op jou.

Wat we je concreet bieden

  • Een club van échte vakexperts;
  • Een persoonlijke, non-hiërarchische organisatie die jouw ontwikkeling vooropstelt;
  • Een baan waarin je meebeslist over zaken die je belangrijk vindt, zoals reisafstand en aantal vakantiedagen;
  • Een zeer goed salaris – 70% van jouw tarief – en een vangnet voor wanneer je even geen opdracht hebt;
  • Vakgenoten om mee te sparren en je passie voor het vak te delen.

Is midlancen iets voor jou?

Midlance test
Ontdek in 10 korte vragen of jij een potentiële midlancer bent. Je ziet de uitslag direct!
doe de test!

Alle voordelen van midlancen

Midlancen bij House of Talents / pdf - 191.02 kB

Pijlers van het midlance-model

Samen

Kennis delen, met elkaar sparren, ontwikkeltrajecten volgen. Veel freelancers missen de mogelijkheid om hun passie voor hun vakgebied te delen met anderen. Een reden om te kiezen voor het midlancen.

Meer informatie

Vrijheid

Als midlancer ben je de baas over jouw ontwikkeling. Daarnaast heb je zeggenschap. Over projecten, maar ook over tarieven, vakantiedagen en maximale reistijd. Je bepaalt zelf hoe jouw balans eruitziet.

Meer informatie

Beloning

Het midlance-model kent een unieke beloningsstructuur. In veel gevallen verdien je een netto salaris dat vergelijkbaar is met het bruto salaris in een vastloon constructie.

Meer informatie
John van Lieshout

Overweeg je midlancen of wil je meer weten over House of Talents? We gaan graag met je in gesprek.