icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Leadership Talents
Nieuws 10/09/2020

"Mijn kracht ligt in mijn persoonlijke en energieke stijl van leidinggeven"

PlusTalent

Onze onderwijsmanagers zijn inzetbaar op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Van tijdelijke vervanging tot veranderprocessen, van teamversterking tot onderwijsvernieuwing. Zij ontzorgen het beroepsonderwijs en bieden continuïteit. Zo ook collega Robbert Land. We stellen hem graag aan je voor.

Waarom heb jij liefde voor het vak van interim-manager binnen het onderwijs?

Ik vind het onderwijs een inspirerende omgeving om in te werken. In verschillende rollen heb ik inmiddels een bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van het onderwijs en daarmee de ontwikkeling van studenten. Het mooie aan interim-management is dat ik op meerdere plekken impact kan creëren. Ik krijg de mogelijkheid om met verschillende opleidingsteams te werken en samen elke dag ons best te doen om het onderwijs een stukje beter te maken. Daar krijg ik energie van.

Wanneer ben jij het meest trots na afronding van een opdracht?

Als ik zie dat het team mooie resultaten heeft behaald en de medewerkers daar zelf ook trots op zijn. Ik ben ook trots als ik een bijdrage heb geleverd aan de ontwikkeling van het team of  individuele medewerkers.

Wat kun je van mij verwachten als interim-manager?

Ik ben een gedreven onderwijsmanager die op verschillende niveaus makkelijk schakelt en zich snel zaken eigen maakt. Mijn kracht ligt in mijn persoonlijke en energieke stijl van leidinggeven. Mijn evenwichtige persoonlijkheid zorgt bovendien voor stabiliteit, juist ook in stressvolle omstandigheden. Ik werk graag samen met mensen in een omgeving waarbinnen sfeer, persoonlijke aandacht, ambitie en humor de input vormen voor het behalen van mooie resultaten.

Download het CV van Robbert

Robbert Land / pdf - 637.93 KB

Op zoek naar interim-managers voor het vo, mbo en hbo? Neem contact op met Leadership Talents!