icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Leadership Talents
Nieuws 10/09/2020

"Ik heb snel inzicht in mensen, processen en problematieken"

PlusTalent

Onze onderwijsmanagers zijn inzetbaar op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Van tijdelijke vervanging tot veranderprocessen, van teamversterking tot onderwijsvernieuwing. Zij ontzorgen het beroepsonderwijs en bieden continuïteit. Zo ook collega Jeroen Szerkowski. We stellen hem graag aan je voor.

Waarom heb jij liefde voor het vak interim-manager onderwijs?

Het onderwijs is volop in beweging. Als interim-manager kun je iets extra's betekenen voor leerlingen, studenten, docententeams en directie, omdat je ingezet wordt daar waar het niet goed gaat. Ik voel mij als een vis in het water in het proces van samenwerken met alle betrokkenen, om rust te brengen, processen te stabiliseren, te verbeteren of veranderingen door te voeren zonder de menselijke maat te vergeten.

Wanneer ben jij het meest trots na afronding van een opdracht?

Als de opdracht goed is afgerond en ik meer bereikt heb dan de formeel gestelde opdracht. Voor mijzelf specifieker als het team of de teams weer vanuit rust kunnen werken aan onderwijs en dit naar mij uitspreken en de opdrachtgever dat ook zo ervaart.

Wat kun je van mij verwachten als interim-manager?

Ik heb oog en oor voor de organisatie waarin ik werk en ik heb zeer snel inzicht in de mensen, processen en problematieken die spelen. Het brengen van rust en snel overzicht hebben zijn twee van mijn handelsmerken. Daardoor ben ik meestal binnen twee weken operationeel. Voor uitgebreide info klik op mijn beknopte cv hieronder.

Download het CV van Jeroen

Jeroen Szerkowski / pdf - 483.62 kB

Op zoek naar interim-managers voor het vo, mbo en hbo? Neem contact op met Leadership Talents!