icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij L&D Talents
Whitepaper Onderwijs 30/11/2020

Whitepaper: Hoe houdt afstandsonderwijs de studenten in de ban?

Hoe houdt afstandsonderwijs de studenten in de ban?

Het einde van een heel bijzonder 2020 is in zicht. COVID-19 heeft op grote schaal huisgehouden en het onderwijslandschap een nieuw gezicht gegeven. In rap tempo kreeg het blended onderwijs vorm. Hierbij is afstandsonderwijs sterk vertegenwoordigd. Scholen toonden innovatiekracht en docenten legden grote flexibiliteit aan de dag. Techniek en didactiek hebben elkaar voorgoed gevonden. De prestatie die is neergezet verdient een diepe buiging. Chapeau! Nu het afstandsonderwijs een duurzaam karakter krijgt, is het tijd om stil te staan bij de beleving en behoeftes van studenten. Hoe ervaren zij het COVID-19-onderwijs en wat hebben zij nodig om hun studie als zinvol te ervaren en gemotiveerd te blijven?

L&D Talents collega Geke van Nieuwenhoven heeft de afgelopen weken onderzoek gedaan naar het onderwijs in deze nieuwe online werkelijkheid. Ze schreef de Whitepaper 'Hoe houdt afstandsonderwijs de studenten in de ban?' Daarin geeft zij ook 8 tips voor waarde(n)vol afstandsonderwijs. We delen onze kennis graag met je en hopen dat het je inspireert en helpt om praktische en concrete stappen te zetten in deze nieuwe wereld.

Expertise

Onderwijs

Onderwijs: vakgebied met eigen vraagstukken

Over deze expertise
L&D Talents
Geke van Nieuwenhoven /
L&D Expert & Onderwijs Expert

Download de Whitepaper 'Hoe houdt afstandsonderwijs de studenten in de ban?'

Vraag de whitepaper aan en ontvang het document op het opgegeven e-mailadres

Expertise

Onderwijs

Onderwijs: vakgebied met eigen vraagstukken

Over deze expertise
L&D Talents
Geke van Nieuwenhoven /
L&D Expert & Onderwijs Expert

De experts van L&D Talents hebben een passie voor leren. Neem contact met ons op!