icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij L&D Talents

Welkom bij de Young Professional Community

TriamFloat

Bij L&D Talents geloven we in nieuw talent. Daarom hebben we een speciale community opgericht waarmee we nieuwe én startende onderwijskundigen bij L&D Talents op weg helpen: de Young Professional Community (YPC). Hier krijg je de kans om te laten zien wat je in huis hebt. Tegelijkertijd is het een inspirerende broedplaats waar we met elkaar werken, leren en leven.

Als marktleider in leeroplossingen, geeft L&D Talents -samen met onze opdrachtgevers- nieuw talent de kans om zich in de praktijk verder te ontwikkelen. Je wordt klaargestoomd tot autonoom L&D expert, maar ontvangt meteen al een marktconform salaris.

De YPC bestaat uit twee onderdelen:

 • Ben je een starter? Als je net uit de collegebanken komt, stomen wij je klaar met ons L&D Boost Program: een uniek werk- en leerprogramma voor net afgestudeerde onderwijskundigen, en onderdeel van onze Young Professional Community. 
 • Heb je één tot vier jaar ervaring wanneer je bij ons begint? Dan sla je ons L&D Boost Program over, maar word je nog steeds begeleid binnen onze Young Professional Community. Bekijk onze vacature voor starters met één tot vier jaar werkervaring.

Waarom de Young Professional Community?

Als young professional is het belangrijk om een zelfreflecterend vermogen te ontwikkelen, je eigen loopbaan vorm te geven, oog te hebben voor je persoonlijke groei en impactvolle communicatie in te zetten waar nodig. Daarnaast is het belangrijk dat je een intern netwerk opbouwt en weet hoe je je kunt verbinden met jouw L&D Talents-collega’s en interne bijdragen zichtbaar kunt maken. Met de YPC ondersteunen we jou daarmee. 

De voordelen

 • Samen leren als Community

Een belangrijk onderdeel is de community zelf. Er staan meerdere activiteiten per jaar op de planning, waarbij we elkaar, andere collega’s en gelijkgestemden ontmoeten. Het doel is van en met elkaar te leren, maar ook te ontspannen, relativeren en je interne en externe netwerk op te bouwen. 

 • Oog voor zelfontwikkeling

Zelfontwikkeling staat centraal in onze Young Professional Community. Wij ondersteunen en stimuleren je daar namelijk graag in. Er wordt voortdurend aan gewerkt via kennissessies, inspirerende sprekers, trainingen en andere leervormen. Bij L&D Talents sta jij aan het roer van je eigen ontwikkeling.

 • Vanaf dag één uitdagend en afwisselend werk

Wanneer je als young professional bij L&D Talents start, ga je meteen aan de slag als expert bij één van onze opdrachtgevers. Ondertussen stimuleren we je om binnen de opdrachten je uitdaging te blijven zoeken. Zo blijf je intrinsiek gemotiveerd, leer je waar jouw unieke expertise en drijfveren liggen en ontdek je welke richting je je wilt ontwikkelen. 

De invulling van de activiteiten doen we samen, waardoor het elke keer weer interessante, actuele en diverse evenementen zijn. Denk aan interne workshops over onderwijskundige thema’s, zoals immersive learning, gaming, en design thinking. Deze worden gegeven door ervaren collega's. Of onderwijskundige en reguliere intervisies voor het sparren en delen van vraagstukken bij de klant. 

Maar ook zijn er evenementen waar de nadruk meer op de community ligt. Zoals onze YPC-bijeenkomsten die door de young professionals zelf worden vormgegeven, en waar fun en inhoud worden gecombineerd.

 • Betekenisvol werken

We dragen ook actief bij aan een betere wereld. Dit doen we via onze maatschappelijk verantwoord ondernemen-projecten, die we pro Deo uitvoeren voor non-profit organisaties. Een voorbeeld hiervan is ons project voor Jantje Beton. En je kunt hiervoor natuurlijk ook zelf ideeën aandragen. 

 • Balans tussen werk en privé

Het leven is druk, en elke keer lijken we het steeds drukker te hebben, vooral als starter. Werken als Onderwijskundig expert is best pittig, en je hebt dan ook een intensieve baan. Alles is nieuw en balans vinden in je leven brengt uitdagingen met zich mee.

Binnen onze community leer je hierin balans te vinden, zodat je gezond en vitaal blijft. Het is namelijk de basis voor de rest van je (werkende) leven! Als Community gaan we met elkaar onderzoeken wat vitaal werken is, en hoe je dit doet op een manier die bij jou past. 

Voor wie is onze Young Professional Community interessant?

 • Young professionals met nul tot vier jaar werkervaring;
 • die op zoek zijn naar een uitdaging én passende begeleiding;
 • die minimaal een afgeronde hbo- of wo-opleiding hebben, met een onderwijskundige achtergrond;
 • die zelf hun loopbaan willen vormgeven binnen onze organisatie en bij onze opdrachtgevers.

Over L&D Talents

L&D Talents is marktleider op het gebied van leeroplossingen. Onze onderwijskundige experts houden zich voor onze klanten bezig met het analyseren, ontwerpen en ontwikkelen van passende leeroplossingen. We werken voor verschillende organisaties, zoals ministeries, onderwijsinstellingen, luchtvaartmaatschappijen en supermarktketens. Bekijk hier onze expertises.

Is jouw interesse gewekt?

Bekijk de vacature

De experts van L&D Talents hebben een passie voor leren. Neem contact met ons op!