icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij L&D Talents
Event

Online Voorjaarscongres: "Ontwerpen & Ontwikkelen anno 2022"

AR

Op donderdag 10 februari 2022 organiseert L&D Talents een online Voorjaarscongres, voor onze klantrelaties en L&D experts.

Wat kan je verwachten?

Het congres bestaat uit zes verschillende webinars, gepresenteerd door experts van L&D Talents. Als deelnemer kies je zelf bij welke twee webinars je aanwezig bent. Tijdens de webinars gaat er een wereld open over het ontwerpen en ontwikkelen van innovatieve leerprogramma's. Er wordt ingezoomd op de thema's: gamen en leren, value based learning development, learning analytics, collectief leren, immersive leeractiviteiten en van onboarding naar cross-boarding design. De webinars zijn stuk voor stuk leerzaam en interessant voor beginnend en gevorderde professionals! 

Programma

13:30 uur - 13:35 uur      Openingswoord door Remco Lieon
13:35 uur - 14:00 uur      Keynote spreker: Barend Last | Specialist Blended Learning
14:00 uur - 14:50 uur      Webinar 1 
14:50 uur - 15:00 uur

     Korte pauze

15:00 uur - 15:50 uur      Webinar 2
15:50 uur - 16:00 uur      Centrale afsluiting

De webinars

Gamen en leren: game-oplossingen voor het behalen van een leerdoel
Voor één van onze klanten was het inzetten van een game dé leeroplossing. Welke stappen hebben zij gezet om te komen tot succes? In deze webinar leer en ervaar je hoe spelelementen en techniek kunnen worden ingezet voor het behalen van een leerdoel.

Ervaar de kansen van Learning Analytics
Learning Analytics is het analyseren en monitoren van data dat verbonden is met leren. In de webinar maken we gebruik van het Learning Analytics model van L&D Talents om dit te verduidelijken. Er wordt data verzameld om vervolgens op basis van deze data te ervaren hoe waardevol dit kan zijn voor leren. Zowel voor beginnende als meer ervaren mensen op het gebied van Learning Analytics biedt deze webinar praktische tips en tools om direct mee aan de slag te gaan in de praktijk!

Collectief leren in een digitaal tijdperk
Wij merken dat digitale leerinterventies vaak gericht zijn op het individu, hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan een e-learning of een webinar. In de praktijk wordt daarentegen juist veel samengewerkt; collectieve leerprocessen. Dit lijkt tegenstrijdig, daarom nemen wij jullie mee in hoe collectieve leeruitkomsten behaald kunnen worden uit individuele- of collectieve leerprocessen.

Immersive leeractiviteiten op een laagdrempelige manier
In deze webinar krijgen de deelnemers meer inzicht in het keuzeproces voor laagdrempelige immersive leeractiviteiten. Dit doen we aan de hand van het door L&D Talents ontwikkelde Spectrum Immersive learning en een klantcasus. Ten slotte reiken we tools aan om te bekijken welke leervraag uit de organisatie mogelijk geschikt is voor Immersive learning.

Van de 5 bouwstenen van onboarding naar een cross boarding design
In een tijd waar continu veranderingen in organisaties plaatsvinden, is interne kennis belangrijker dan ooit. Naast onboarding, een programma van leerinterventies gericht op het integreren van nieuwe medewerkers in een organisatie, is ook aandacht voor de veranderingen voor bestaande medewerker van groot belang. Zoals veranderingen in functie, nieuwe vaardigheden, een nieuwe werkomgeving en/of team. In deze webinar gebruiken we de 5 bouwstenen voor onboarding voor een crossboarding design. Aan de hand van twee casussen gaan we hiermee aan de slag.

Aanmelden niet meer mogelijk

De inschrijftermijn voor het L&D Talents Voorjaarscongres is verlopen. Heb je vragen? Neem contact op via office@ldtalents.nl 

Kosten en afmelding

Er zijn geen kosten verbonden aan dit online congres, wel willen we je vragen om je afmelding 48 uur voor aanvang door te geven. Bij een ‘no show’ vragen wij een vrijwillige donatie ten gunste van de Voedselbank.

De experts van L&D Talents hebben een passie voor leren. Neem contact met ons op!