icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij L&D Talents
Nieuws 01/04/2021

Maak kennis met onze nieuwe Business Manager: Annick Groot!

TriamFloat

Vanaf 1 april verwelkomen we een bekend gezicht in het MT van L&D Talents. L&D expert Annick Groot slaat een nieuwe weg in en start als zesde Business Manager. Annick vertelt ons over haar nieuwe uitdaging.

“Nee, dit is geen 1 april grap! Het is nog even wennen dat ik vanaf nu als Business Manager door het werkende leven ga. Het was al wel duidelijk dat ik een groen hart heb. Dus de kans om vanuit deze nieuwe rol weer een andere kant van L&D Talents te ontdekken en mijzelf verder te ontwikkelen, kon ik dan ook niet laten schieten.”

“Ik start meteen als leidinggevende van de acht nieuwe startende experts die fris van de universiteit komen. Ik heb er zin in om deze nieuwe collega’s te gaan begeleiden. Aangezien ik vier jaar geleden ook zelf begon als expert bij L&D Talents, weet ik vanuit ervaring voor welke uitdagingen ze komen te staan. Hopelijk gaat hen dat helpen in de eerste maanden. Dat ik deze experts mag verwelkomen bij L&D Talents en hen van dichtbij ga begeleiden, was voor mij een kers op de taart.”

“We zijn nog in gesprek over brancheverdeling binnen het MT, maar ik sta al te popelen om mijn eerste klantgesprekken te voeren. Als expert vond ik het altijd interessant om met opdrachtgevers te kijken naar welke vragen zij hebben om zo een passende oplossing te kunnen bieden. Daarvoor is het belangrijk om te weten wat er allemaal speelt in een organisatie en een beeld te krijgen van ‘het grotere plaatje’. Uiteraard zal ik als Business Manager straks niet meer inhoudelijk met die vragen aan de slag gaan, dat ga ik wel missen. Aan de andere kant kijk ik er juist naar uit om met opdrachtgevers mogelijke samenwerkingen te onderzoeken. Mijn ervaringen als expert komen hier zeker van pas, ik weet wat nodig is om opdrachten soepel te laten verlopen. Zo hoop ik ook de effectiviteit van ons werk te vergroten.”

“Ik kijk er het meest naar uit om de verbinding te zijn tussen opdrachtgevers en experts. Ik heb altijd bewondering gehad voor hoe de Business Managers elke keer weer een passende match maken tussen de vraag van de opdrachtgever en welke expert de opdracht gaat uitvoeren. Juist hier zit volgens mij de kracht van L&D Talents, want als je de match goed maakt, krijg je het beste van twee werelden: een tevreden opdrachtgever én een gelukkige expert.”

“Ik heb veel zin om deze volgende stap te zetten binnen L&D Talents. Om aan het roer te staan en mee te denken over hoe we L&D Talents elke dag een beetje beter gaan maken. Daarbij is het is voor mij een echte luxepositie, ik kan deze nieuwe uitdaging aangaan terwijl ik al mijn dierbare collega’s om mij heen houd.”

Overzicht nieuws
TriamFloat
Annick Groot /
Business Manager

De experts van L&D Talents hebben een passie voor leren. Neem contact met ons op!