icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij L&D Talents
Nieuws 15/03/2020

"Ik draag graag bij aan de ontwikkeling van mensen en organisaties"

TriamFloat

Maak kennis met Nadine Berghorst. Nadine is onze nieuwe L&D Expert en stelt zich aan ons voor.

Kun je jezelf kort voorstellen?
Ik ben Nadine Berghorst en woon in Harmelen, een mooi dorp vlakbij Utrecht. Ik woon samen met mijn vriend Paul. Mijn carrière begon voor de klas, maar al snel merkte ik dat ik mijn horizon wilde verbreden op het gebied van leren en ontwikkelen. Ik miste binnen het basisonderwijs de vrijheid om met vernieuwingen aan de slag te gaan. Vervolgens heb ik de studie Onderwijswetenschappen in Utrecht gevolgd en afgerond. Inmiddels ben ik al een aantal jaren actief in de wereld van leren en ontwikkelen en dat doe ik nog steeds met veel plezier. Naast werk doe ik graag leuke dingen met mijn familie, vrienden en vriendinnen. Ik ga het liefst gezellig borrelen bij mij thuis aan de keukentafel, shoppen en sporten.

Waarom heb je passie voor jouw vakgebied?
Het ontwikkelen van mensen en organisaties, is en blijft een mooie uitdaging waar ik graag elke dag aan wil bijdragen! Ik krijg er enorm veel energie van om van toegevoegde waarde te zijn voor de klant. Je kunt met kleine praktische tips en tricks, de klant al verder helpen en succesvol maken. Dat vind ik zo bijzonder om te zien.

Waarom heb je gekozen voor L&D Talents?

Zes jaar geleden heb ik een goede indruk van L&D Talents gekregen door het bijwonen van een kennismakingsdag. Na goede verhalen van experts en een ontwerpopdracht die ik op dat moment moest uitvoeren, was ik meteen enthousiast. Al die tijd heb ik L&D Talents als potentiele werkgever gezien, maar heb ik er bewust voor gekozen om eerst meer onderwijskundige ervaring op te bouwen. Kortom: de persoonlijke sfeer, diversiteit in opdrachten, gepassioneerde collega’s, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het flexibele midlance-model gaven voor mij de doorslag!

Wat is jouw motto?
‘Niet teveel nadenken, gewoon doen!’

Waar kijk je het meeste naar uit?
Ik kijk er naar uit om L&D Talents nog beter te leren kennen en naar de eerste kennismakingen met collega’s. Daarnaast, maar niet minder belangrijk, kijk ik uit naar het uitvoeren van mijn nieuwe opdracht bij Brabant Water.  

Het ontwikkelen van mensen en organisaties, is en blijft een mooie uitdaging waar ik graag elke dag aan wil bijdragen!
Nadine / L&D Talents
TriamFloat
Nadine Berghorst /
L&D expert

De experts van L&D Talents hebben een passie voor leren. Neem contact met ons op!