icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij L&D Talents
Nieuws 05/07/2022

Het 24 uurs uitje van L&D Talents in Zeeland!

zeeland

Afgelopen vrijdag was het dan eindelijk zover, een 24 uurs activiteit voor alle experts! Het was alweer even geleden, de laatste keer in Antwerpen was ontzettend leuk en memorabel, alleen brak erna de coronacrisis uit.

zeeland

De feestcommissie heeft zich de afgelopen maanden gebogen over locaties en activiteiten en we kwamen tot de conclusie dat Zeeland álles heeft wat je nodig hebt, alleen het weer in Nederland blijft natuurlijk altijd een zorg.

Zeeland dus, om precies te zijn Koudekerke! We zijn vrijdag gestart met een heuse Zeeuwse Meerkamp, waarna we in ons hotel gingen inchecken en ons gereed maakten voor een avond met heerlijk eten en een fantastisch feest! De dag erna had iedereen de mogelijkheid om rustig te ontbijten gevolgd door een Tai Chi sessie op het strand. Ontspannen sloten we af met een gezamenlijke lunch en namen we afscheid van twee collega’s. 

Voldaan, trots en relaxed stapte iedereen in de auto op weg naar de laatste dag van dit fijne weekend! 

Overzicht nieuws

De experts van L&D Talents hebben een passie voor leren. Neem contact met ons op!