icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij L&D Talents
Nieuws 18/04/2024

“Er is hier veel expertise en tegelijkertijd veel gezelligheid”

Danique Jansen Expert L&D Talents

Danique Jansen is onlangs gestart als L&D Expert bij L&D Talents. Danique is geen onbekende: ze werkte namelijk al eerder bij L&D Talents. Na een kort uitstapje als programmamanager buiten de organisatie, is ze blij om weer terug te keren bij het bedrijf waar ze ooit haar carrière begon. “Het voelt alsof ik weer thuiskom”, vertelt Danique enthousiast.

Van stagiair naar L&D Expert

Danique voltooide de Academische Pabo en deed vervolgens een Master in “Learning & Development in Organisations”. Tijdens die Master begon ze bij L&D Talents als stagiair Learning & Development. “Ik deed hier mijn afstudeeronderzoek over de invloed van de werkomgeving op de effectiviteit van online leerinterventies. Dat beviel zo goed, dat ik besloot als L&D Expert aan boord te blijven.”

In die rol vervulde ze een interim-opdracht bij een beursgenoteerd Nederlands trust- en ondernemingsbeheerbedrijf. “Ik heb daar vanuit L&D Talents een traineeship opgezet. De opdrachtgever had de wens om het traineeship internationaal uit te rollen. Ik ben daarom in dienst van de opdrachtgever getreden. Uiteindelijk hebben we het traineeship in zes landen opgezet en uitgerold, wat een geweldige ervaring was.”

Terug naar de roots

Toch bleef de afwisseling van opdrachten, die ze als Expert bij L&D Talents had ervaren, naar haar lonken. ”Daarom heb ik de stoute schoenen aangetrokken en weer aan de bel getrokken bij de Business Managers. Gelukkig stonden ze open voor mijn terugkeer. Het is fijn om weer mooie, verschillende opdrachten te mogen gaan doen.”

Naast het werken bij verschillende opdrachtgevers, waren ook de collega’s een belangrijke reden voor Danique om terug te keren naar L&D Talents. “Ik heb hier veel collega’s die allemaal met dezelfde onderwerpen bezig zijn, maar op een andere manier. Ik kan veel van ze leren en nieuwe inzichten opdoen. De diversiteit van opdrachten en de gezelligheid van collega’s is voor mij de ideale mix."

Creativiteit in actie bij nieuwe opdracht

Danique is onlangs gestart met een interim-opdracht bij de VVAA, het grootste collectief in de Nederlandse zorgbranche. “Als opleidingsontwikkelaar ga ik samen met hun team werken aan de verschillende leerlijnen van het bedrijf. Er moeten veel leermodules worden ontwikkeld en daarbij is er veel ruimte voor nieuwe ontwerpen. Ik heb daar veel zin in.”

Bij het ontwikkelen van nieuwe leermodules komt creativiteit om de hoek kijken, volgens Danique één van de leukste aspecten van het vak. “Ik vind het geweldig om met mijn creativiteit nieuwe energie in een bedrijf te brengen. Het is prachtig om medewerkers vooruit te helpen in hun dagelijkse werkzaamheden. Mijn vermogen om goede analyses te maken, snel de behoeften te doorgronden, en een open en benaderbare houding aan te nemen, zal zeker van pas komen bij het succesvol afronden van deze opdracht.”

Voor Danique voelt deze nieuwe stap als een warm bad. "Het is letterlijk een beetje thuiskomen. De afgelopen weken waren precies zoals ik het me had voorgesteld: veel collega’s, expertise, en een hoop gezelligheid om me heen.”

 

Overzicht nieuws
L&D Talent
Danique Jansen /
L&D Expert

De experts van L&D Talents hebben een passie voor leren. Neem contact met ons op!