icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij L&D Talents
Nieuws 27/01/2020

Antwerpen kleurt 24 uur lang L&D Talents-groen

TriamFloat

Afgelopen vrijdag en zaterdag stond ons jaarlijkse 24-uur event op het programma. Het centrum van Antwerpen -de bestemming dit jaar- werd overspoeld door experts gehuld in gifgroene capuchontruien.

Na een citytour met een oud trammetje, hebben we heerlijk geborreld, gegeten én nog meer geborreld. Ons diner werd uitgeserveerd in de Spiegelzaal van het paleis van Antwerpen, een prachtige locatie. Cabaretier Vincent Geers kwam na het eten in actie en had de lachers op zijn hand. Zijn verhaal -wat volledig was toegespitst op ons vak(gebied)-  was herkenbaar en hilarisch.  

De volgende dag stond er, na een gezamenlijk ontbijt, nog een fiets- en puzzeltocht op het programma. We kijken terug op een geslaagde 24 uur! 

Antwerpen
Een fiets- & puzzeltocht
TriamFloat
Gezelligheid
Antwerpen
Diner in de Spiegelzaal

De experts van L&D Talents hebben een passie voor leren. Neem contact met ons op!