icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij L&D Talents
Interview

"Door de vrijheid die ik krijg, voel ik me verbonden"

#Zelfstandigheid #Ontwikkeling
Triamfloat

Margot werkt als L&D expert bij L&D Talents. Ze werkt voor diverse opdrachtgevers, zoals IND, Eneco en NS. “Meteen vanaf het begin kom ik al bij mooie opdrachtgevers terecht. In korte tijd deed ik al veel werkervaring op. Ik ben blij met de vrijheid en waardering die ik krijg. Ik mag doen waar ik goed in ben. Misschien is dat wel de kern van het midlance-model.”

TriamFloat
Margot van Zijverden /
L&D expert

Margot en L&D Talents vormen een mooie match. “Op de middelbare school wilde ik al mensen begeleiden bij hun studie of baan. Vandaar dat ik HRM ben gaan studeren.  Daarna volgde ik de master Onderwijskundig Ontwerp en Advisering. Zo heb ik me echt in het leren verdiept. Een goede L&D expert gaat op zoek naar iemands potentie. Dat is het thema waarmee ik de afgelopen 10 jaar bezig ben geweest.”

Het is haar vak om mensen binnen organisaties te professionaliseren en handvatten te geven om hun taken zo goed mogelijk uit te voeren. “Wij zorgen er voor dat mensen krijgen wat ze nodig hebben om hun werk zo goed mogelijk te doen. Zorgen dat ze het beste uit hun werk en uit zichzelf halen. Het is mooi om die groei steeds opnieuw van dichtbij mee te maken.”

Ik geniet van de groei die ik doormaak.
Margot van Zijverden / L&D Talents

Ook geniet ze van de groei die ze zelf doormaakt. “Als ik bij een willekeurige grote organisatie in vaste dienst was gaan werken bij een L&D-afdeling, had ik nooit de sprongen gemaakt zoals dat nu gebeurt. Ik heb zoveel geleerd in een paar jaar tijd.” Ze noemt projectleiderschap, het managen van stakeholders en strategisch adviseren. “L&D Talents heeft de mooiste klanten. Grote organisaties waar je een diversiteit aan mensen en leerculturen tegenkomt. Ik maak daar echt onderdeel uit van het L&D-team. Het is de kunst om er in betrekkelijk korte tijd het verschil te maken.”

Blijk van vertrouwen

Margot werkte eerst een aantal jaren bij L&D Talents via het vastloon-model voordat ze overstapte naar het midlance-model. “Toen ik net bij L&D Talents begon, keek ik tegen de midlancers op. Ik zag het echt als een verworven recht. Iets voor collega's met jarenlange ervaring en senioriteit. Ik vind het dan ook echt een eer dat het management me uitnodigde om ook midlancer te worden. Ik zie het als erkenning en waardering. Een blijk van vertrouwen.”

“Ik had als vastloner bij L&D Talents al veel vrijheid, maar dat is alleen maar meer geworden. De weg die ik ga als professional heb ik volledig in eigen hand. Mijn carrière-stappen stippel ik samen met mijn business manager uit. Dit is altijd een gesprek op basis van gelijkwaardigheid. Als ik ondersteuning nodig heb, krijg ik die. Dat voelt heel warm en rijk. Verder is het financieel natuurlijk ook aantrekkelijk.”

Margot tot slot: “Het mooie van midlancen is de vrijheid, maar tegelijkertijd is die vrijheid juist ook de binding die je ervaart met L&D Talents. Ik ben er trots op dat we hier zo werken.”

Wil jij ook als midlancer bij L&D Talents aan de slag? Bekijk dan onze vacature voor L&D expert!

Bekijk ook onze video over midlancen bij L&D Talents (tijdens de opnames heette L&D Talents nog TriamFloat)

Is midlancen ook iets voor jou?

Lees meer over het midlance model
TriamFloat
Margot van Zijverden /
L&D expert

De experts van L&D Talents hebben een passie voor leren. Neem contact met ons op!