icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij L&D Talents
Blog 18/01/2019

Wil jij ook een Blended Learning chef worden? Dat kan!

L&D Talents

Binnenkort organiseert L&D Talents het event “Blenden als een chef”. Tijdens dit event ontdek je meer over blended learning. Blended learning wordt steeds relevanter, zo ook in het onderwijs. De huidige doelgroep vraagt om en is gebaat bij een mix van leervormen. Maar hoe zet je blended learning doelmatig in, zodat het ook je onderwijs didactisch verrijkt? En wat is de juiste mix van verschillende leerinterventies? Antwoord op deze vragen en meer ga je ontdekken samen met ons op 15 maart. Zet het dus in je agenda!

Wat is blended learning ook alweer?

Even terug, wat wordt er precies verstaan onder blended learning? Blended learning wordt gezien als een rijke mix van leerinterventies die, afgestemd op de leerdoelen, online en/of offline plaatsvinden om je leertraject te verrijken. Door veel verschillende leerinterventies met elkaar te combineren ofwel “blenden” wordt de effectiviteit van een leertraject sterk vergroot. Het bedenken van de juiste mix van ingrediënten - de leerinterventies - is een creatief en onderwijskundig proces.

Leren koken als een blended learning chef

Met het event "Blenden als een chef" willen we jullie inspireren tot creativiteit om een rijke leeromgeving te creëren, aan de hand van de metafoor koken. Dit doen we door uitleg te geven over de ingrediënten en technieken van blended learning; welke leerinterventies zijn er, wat zijn de voordelen en wanneer is het passend om de verschillende leerinterventies in te zetten? Nadat de ingrediënten zijn uitgelegd, ga jij zelf ‘koken’ met je eigen casus. Iedereen gaat dus naar huis met een zelf gekookte mix van leerinterventies, die aansluiten bij de casus en het onderwijs in je organisatie verrijkt.

Smaakt naar meer?

Het event is voor docenten, onderwijskundigen, ontwikkelaars en teamleiders binnen het MBO en HBO. Kom proeven aan blended learning op 15 maart van 9.00-13.00 uur en word ook een blended learning chef!

P.S. Het programma wordt afgesloten met een heerlijke lunch uit ons restaurant Piccalilly.

Overzicht blogs

De experts van L&D Talents hebben een passie voor leren. Neem contact met ons op!