icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij L&D Talents

E-learning met Impact: de succesformule voor maximaal leerrendement

E-learning

Wat weet je nog van de laatste e-learning die je gevolgd hebt? Heb je iets geleerd van de e-learning? En was het leuk om te doen? Of was het vooral frustrerend? Hopelijk heb je vooral positieve ervaringen met e-learning. Helaas leert de praktijk ons dat e-learning vaak niet het gewenste effect behaalt. En wees eerlijk, we kennen allemaal wel een voorbeeld van de verplichte e-learningmodule waar collega’s schoorvoetend doorheen ploeteren.

Expertise

Ontwerp en ontwikkeling

Onze experts maken het verschil!

Over deze expertise

Zonde! Want e-learning is wel degelijk een middel dat het verschil kan maken. De vraag is alleen hoe je dat verschil maakt. Met andere woorden, hoe behaal je maximaal leerrendement met je e-learning? Deze vraag is het startpunt voor ons praktijkonderzoek naar de formule voor e-learning met een optimaal leerrendement. In dit praktijkonderzoek spraken we met opdrachtgevers, projectleiders, ontwerpers en ontwikkelaars over hun belangrijkste inzichten. Naast de interviews die we afnamen, hebben we tijdens de Articulate gebruikersdag (georganiseerd door Courseware) ook input verzameld van deelnemers aan onze workshop. Het resultaat is de succesformule: de 12 belangrijkste aandachtspunten in de ontwikkeling van e-learning. Een kanttekening hierbij is dat iedere organisatie en leervraag anders is. Zie de ontwikkeling e-learning altijd als een nieuwe ontdekkingstocht!

Download de succesformule

E-learning met Impact: de succesformule / pdf - 91.36 KB
Expertise

Ontwerp en ontwikkeling

Onze experts maken het verschil!

Over deze expertise

De experts van L&D Talents hebben een passie voor leren. Neem contact met ons op!