icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij L&D Talents
Blog 13/05/2019

Doe jij mee met het L&D Boost Program 2019?

TriamFloat

Ken je het L&D Boost Program al? In dit unieke traject krijg je als onderwijskundige de kans om te starten als expert In september 2019 start er weer een nieuw L&D Boost Program. Zij komen bij L&D Talents in dienst als volwaardige, zelfstandige experts én gaan direct op opdracht bij onze klanten. Daarnaast is er alle ruimte om te leren en te ontdekken.

De complexiteit van 2 banen tegelijk?!
Business Manager Tim Wassen: "Eigenlijk solliciteer je bij L&D Talents op 2 banen tegelijk, die van onderwijskundige en die van expert. Het onderwijskundige gedeelte zit over het algemeen wel goed, je bent immers niet voor niets afgestudeerd in dit vakgebied. Dan de rol van expert; een rol die divers is, veel dynamiek kent en altijd uitdagend is. Als onderwijskundige bij L&D Talents haal je de content uit de organisatie waar je op dat moment een opdracht hebt. Tijdens gesprekken met inhoudsdeskundigen zijn goede gespreksvaardigheden cruciaal. Hoe kun je snel en efficiënt boven tafel krijgen wat de doelgroep moet weten, moet begrijpen en/of moet kunnen toepassen? En stel je voor, je hebt een goed idee; hoe kun je dan effectief beïnvloeden zodat jouw idee wordt uitgevoerd? En overal zijn er mensen met ervaring die verwachtingen en beelden hebben over hoe het moet en wat er moet. Best spannend dus!

Wat kun je verwachten van het programma? 
In het eerste half jaar ga je veel leren; ‘learning by doing’, want we hebben al snel een opdracht voor jou. Een opdracht bij één van onze klanten die het fijn vinden om een frisse onderwijskundige wind te laten waaien en te ontdekken. Je gaat ontwerpen – en ontwikkelen en hebt tijdens je opdracht nauw contact met je persoonlijke buddy waar je al je vragen aan kunt stellen. Je komt regelmatig ‘thuis’ bij L&D Talents waar je aan de slag kunt met interessante workshops en trainingen om te groeien als expert.

Heb je nog een advies?
Stel de hulpvraag, maak fouten, leer waar het pijn doet en vier elk succes! 

Selectiedag op 25 juni 2019

Wil je erbij zijn, op de selectiedag van 25 juni? 
Stuur een motivatiebrief + CV naar tim.wassen@ldtalents.nl en word ook een L&D Talent expert! 

Ook meedoen aan de L&D Talents Career Experience? Neem contact op!