icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij L&D Talents
Blog 15/01/2021

De tijd als expert vliegt voorbij!

TFCE

Het L&D Boost Program is een ervaring die ik iedereen gun. In dit unieke traject krijg je als onderwijskundige de kans om jezelf te ontwikkelen als expert.

triamfloat
Inge Wittenrood /
L&D expert

Twee jaar geleden begon ik zelf aan het L&D Boost Program. Een warm welkom, dat is wat ik me herinner. Kennismaken met de Business Managers, collega’s en mijn buddy. Het viel me direct op dat iedereen erg open en behulpzaam was!

Ik ontwikkelde mezelf met behulp van trainingen, tools en vaardigheden tot expert. Tijdens mijn opleiding heb ik de onderwijskundige theorie geleerd, maar hoe ik een klantgesprek voerde met een potentiële opdrachtgever? Dat wist ik niet. Ook wist ik niet precies hoe ik mezelf moest profileren als expert binnen een organisatie en hoe ik snel de weg vond. Dit soort aspecten zijn tijdens de trainingen van het L&D Boost Program aan bod gekomen! Naast de trainingen is het heel fijn om het L&D Boost Program samen met een aantal andere startende onderwijskundigen te volgen. Je zit in dezelfde fase van je loopbaan en dat maakt dat je ervaringen met elkaar kunt delen. Het is bijzonder hoe hecht ik destijds met de andere experts ben geworden.

Ik had een zachte landing bij L&D Talents na mijn studie Learning & Development in Organisations
Inge / L&D Talents

Na een aantal weken startte ik met mijn eerste opdracht. Ik ontwikkelde leerinterventies voor een chatapplicatie bij Eneco. Zodat de werknemers de benodigde kennis en vaardigheden in huis hebben om de klanten optimaal te bedienen via het chat-kanaal. Een gave opdracht!

Het is een uitdaging om te kijken welke interventies bij de opdrachtgever passen. Dat maakt het werk als expert afwisselend en uitdagend!
Inge / L&D Talents

Inmiddels heb ik interim opdrachten gedaan voor verschillende grote organisaties, onder andere bij Stedin, de NS en de Gemeente Den Haag en ik kan niet wachten om voor nog meer verschillende organisaties te werken! Het leuke aan expert zijn is dat je elke keer weer in andere organisaties komt en je je kan verdiepen in de werkzaamheden van een bepaald bedrijf. Ook is het leuk om je vast te bijten in een onderwerp waar je niks vanaf weet; in mijn geval bijvoorbeeld alles over gastechnische handelingen en de inhoud van het takenpakket van een Casemanager.

Het L&D Boost Program is een prachtige kans om jezelf in sneltreinvaart te ontwikkelen!
Inge / L&D Talents

Door een combinatie van mijn opleiding en de trainingen van het L&D Boost Program voelde ik mij zeker genoeg om de praktijk in te gaan.

Nieuwsgierig geworden? Twijfel niet en solliciteer!

Aanmelden voor de TFCE
triamfloat
Inge Wittenrood /
L&D expert

De experts van L&D Talents hebben een passie voor leren. Neem contact met ons op!