icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij L&D Talents
Blog 26/10/2019

Benieuwd hoe deelname aan het L&D Boost Program nou écht is? Silke vertelt het je!

silke

Eindelijk! Na een lange zomervakantie stond ik te trappelen om mijzelf weer nuttig te maken en wel bij mijn eerste ‘echte’ baan als L&D expert in het L&D Boost Program. Met hoge verwachtingen en stiekem wat zenuwen of die verwachtingen waargemaakt konden worden, was het 2 september zo ver.

Na een strak georganiseerde selectiedag is de ontvangst op dag 1 net zo professioneel, met de Business Managers en buddy’s die ons welkom heten. Een inkijkje in het programma voor komend half jaar maakt mijn hoge verwachtingen al waar: er staat ons een flinke dosis aan trainingen, intervisie en leermomenten te wachten. Met 7 minstens zo enthousiaste mede-experts heb ik een fijne start en voel ik mij al snel op mijn gemak.

De online onboarding en vele kennismakingsgesprekken zijn een rustig begin, maar we mogen ook al gelijk het werkveld in; de beste manier om collega’s en klanten te leren kennen. In één week tijd ben ik bij het MBO College Airport, de NVWA, Schiphol en Rijkswaterstaat geweest, om te ontdekken dat elke locatie een andere werkomgeving, opdracht en dynamiek te bieden heeft. Precies wat het werk als L&D expert zo boeiend maakt! Alle collega’s ontvangen mij met open armen waardoor ik meteen ervaar hoe leuk experts zijn: open, nieuwsgierige experts die veel waarde hechten aan samenwerking en kennisdeling.

Wat mij duidelijk is geworden na één week L&D Talents is dat ik enorm veel van mijn nieuwe collega’s ga leren. Dit niet alleen door het talent wat er in huis is, maar vooral omdat iedereen er zo veel plezier in heeft om kennis en kunde met elkaar te delen. Na een vliegende start ben ik heel benieuwd wat mijn eerste opdracht mij te bieden heeft. Ondanks dat het gevoel van net-afgestudeerde-weinig ervaren-starter mij soms nog bekruipt, weet ik in ieder geval dat er een leger aan hulp en vertrouwen achter mij staat. Hoe mooi is dat!

Overzicht blogs

De experts van L&D Talents hebben een passie voor leren. Neem contact met ons op!