icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Infra Talents
Expertise

IT-oplossingen: wij helpen je verder

koffie

Ons hart gaat sneller kloppen van IT-oplossingen

IT Infra Talents bedenkt, bouwt en bestuurt IT-oplossingen op het gebied van ICT -infrastructuur, cloud transities en security-vraagstukken. Onze specialisten onderscheiden zich door een hoog kennisniveau, klantgerichtheid, organisatiesensitiviteit, het (persoonlijke) netwerk, hoge betrokkenheid, groot inlevingsvermogen en een no-nonsense mentaliteit.

Bouwen, besturen, bedenken én beveiligen

"Als er een bord in de buurt is teken ik onze bollenplaat: een visualisatie van IT Infra Talents en onze kennis en kunde – die veelal veel duidelijker maakt wat het is wat IT Infra Talents allemaal aan kennis in huis heeft"

Lees het blog
Andarr

Cloud Migratie onder Architectuur

Met Cloud migraties onder Architectuur biedt IT Infra Talents de ideale mix in zorgeloze toekomstgerichte migraties met kennis en ervaring op het hoogste niveau!

Meer informatie
Cloud-migratie: wat zijn de voordelen?

Datacenter Migraties

Met het Stretched Datacenter concept biedt IT Infra Talents het ideale compromis tussen verschillende datacenter migratie concepten zoals basic shell, (mobiele) uitwijk en een volledig twin (active/active) datacenter.

Meer informatie
andarr

Security-vraagstukken

Security is geen plakkertje om een datalek af te dichten, maar een intrinsiek onderdeel van het bedenken, bouwen en managen van IT-oplossingen.

Meer informatie
Andarr versleutelhanger

Blijven doorontwikkelen

Ontwikkelen en kennis delen staat bij IT Infra Talents centraal. Bij IT Infra Talents blijven we bij met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van techniek en vaardigheden en deze delen we ook actief met onze collega's en relaties. Op deze manier kunnen wij inspelen op de laatste ontwikkelingen en certificeringen op het gebied van strategie, architectuur, projectmanagement, security, technieken, virtualisatie, infrastructuur, cloud-diensten en cloudmigraties

 

Ook interessant?

IT-Infrastructuur

Hoe breng je deze in kaart?
Meer informatie

IT-strategie

Het bepalen van een IT-strategie
Meer informatie

Cloud-diensten

Verschillende cloud-oplossingen
Meer informatie
 
Goede prestaties leveren hoort erbij, zo leveren onze experts elke dag opnieuw toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers. En als ze willen klankborden, staan hun collega's voor ze klaar. Alle experts weten: een tevreden opdrachtgever is de beste reclame en vergroot de kans op vervolgopdrachten.
Rick van Lent / Business Manager IT Infra Talents
andarr

Benieuwd wat de experts van IT Infra Talents voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!

Neem contact op met Rick van Lent