icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Infra Talents

Expertise van IT Infra Talents: Datacenter Migraties

andarr

Organisaties, ongeacht de omvang, worden steeds afhankelijker van een goede werking van ICT. Waar een klein, ambachtelijk bedrijf best wel even voort kan als de computer van de boekhouder of planner uitvalt, komen in middelgrote tot grote organisaties de belangrijke processen binnen korte tijd tot stilstand. Een PC of laptop is nog relatief snel te vervangen. Maar voor de gecentraliseerde systemen, in eigen of externe datacenters, ligt dat heel anders.

De business accepteert geen langdurige uitval meer. En terwijl de ICT kosten de pan uitrijzen wordt van de directeur ICT geëist dat het budget verminderd wordt. Is dit een ‘perfect squeeze’ of een kans voor een rigoureus andere aanpak?

Met het stretched datacenter concept zorgt IT Infra Talents voor het migreren van uw datacenter en is uitval van systemen of verlies van data verleden tijd.

Download de Whitepaper 'Stretched Datacenter Concept'

Stretched Datacenter Concept / pdf - 840.3 kB

Meer weten over Datacenter Migraties?

We vertellen je graag meer over onze mogelijkheden.
Neem contact op via officemanagement@itinfratalents.nl  of bel met 030 - 608 61 88

Benieuwd wat de experts van IT Infra Talents voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!