icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Infra Talents

Gedreven experts, waardevaste resultaten

Andarr

We zijn een kennisintensieve organisatie met meer dan 50 experts en ervaring in grote IT-opdrachten. We wachten niet af maar denken mee. De betrokkenheid is groot en het is niet voor niks dat opdrachtgevers onze experts steeds weer terug vragen.

Vakmanschap & passie

Onze experts kiezen voor IT Infra Talents omdat ze zich blijvend willen ontwikkelen. Er is veel persoonlijke aandacht en we dagen ze uit het beste uit zichzelf te halen. We weten wat ze waard zijn en daar belonen we ook naar. We kijken naar ieders sterke punten. Per opdracht bekijken we welke expert daarbij het beste past. 

Meer informatie
IT Infra Talents

Een persoonlijke en vertrouwde relatie

Experts van IT Infra Talents zijn in staat om passende ICT oplossingen te bedenken/beschrijven (architecten en designers), besturen (project-/programma-/interim management, agile coach of product owner) en te bouwen (technisch specialisten). De projecten waarin wij actief zijn bij onze opdrachtgevers hebben eigenlijk altijd een ICT transitie of ICT migratie als hoofddoel. Onze kenniscompetenties en ervaringen vormen de kern van het succesvol uitvoeren van deze transities en dus de kern van IT Infra Talents.

Om succesvol te zijn in deze transities is blijvende investering in kennis en vaardigheden noodzakelijk en deze delen we graag met onze relaties. Bekend zijn onze kennissessies maar ook inhouse trainingen zoals het IT Infra Talents Architectuur Curriculum, IPMA en Agile trainingen zijn daar voorbeelden van. Daarnaast bieden we onze (kennis) diensten aan in de vorm van sessies en workshops. U bent welkom op ons kantoor om de sessies bij te wonen, op verzoek organiseren wij de sessies ook op uw locatie!

Meer informatie
Most of us never recognize opportunity until it goes to work in our competitor's business.
P.L. Andarr / .

Onderdeel van House of Talents

House Of Talents is het (t)huis van 1000 gespecialiseerde experts. Alleen de allerbeste specialisten zijn verbonden aan onze bedrijven. Omdat zij ondernemend zijn en passie hebben voor hun vak. Omdat zij complexe opdrachten echt tot een goed einde weten te brengen. En omdat zij plezier hebben in hun werk.

Bekijk alle domeinen

Ben jij, net als wij, een vakidioot met een echt ICT-hart? Mooi, want dan heeft IT Infra Talents je veel te bieden!