icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Infra Talents

IT-security-vraagstukken: onze specialiteit

Andarr versleutelhanger

Geen enkel bedrijf of organisatie kan het zich nog veroorloven om laconiek te doen over security. In deze tijd -waarin cyber security constant op de loer ligt- is het een belangrijk onderwerp voor elke organisatie.

Hoe bepaal je of je voldoende maatregelen hebt getroffen op het gebied van informatiebeveiliging? Hoe scoor je ten opzichte van branchegenoten? Voldoen maatregelen uit het verleden nog steeds?

IT-security als intrinsiek onderdeel

Het is van belang om het security-vraagstuk niet te zien in termen van een plakkertje om een datalek af te dichten, maar als een intrinsiek onderdeel van het bedenken, bouwen en managen van IT-oplossingen.

De recente wereldwijde uitbraken van ransomware en andere malware hebben aangetoond hoe kwetsbaar de ICT-infrastructuur van bedrijven en organisaties is. Een virusaanval kan hele bedrijfstakken lamleggen, met enorme financiële schade (en erger) tot gevolg. Inbraken van hackers die zich toegang verschaffen tot privacygevoelige informatie schaden bovendien het vertrouwen dat opdrachtgevers in je organisatie hebben. Ten slotte legt de vernieuwde privacywetgeving de verantwoordelijkheid voor het beschermen van dergelijke informatie nadrukkelijk bij de organisatie die de gegevens beheert.

Dat is precies de aanpak die we bij IT Infra Talents hanteren. Onze architecten, projectmanagers en technisch specialisten zijn doordrongen van het belang van security. Al bij de eerste ideeën over een mogelijke oplossing voor een IT-vraagstuk stellen ze de vraag: maar hoe gaan we dit beveiligen? En als blijkt dat ze in de loop van het ontwerp- en bouwproces bepaalde kennis missen, zullen ze experts inschakelen. Hierdoor wordt security een onlosmakelijk onderdeel van iedere IT-oplossing die we neerzetten. Een hele knappe jongen die er dan nog weet in te breken.

De diensten van IT Infra Talents

IT Infra Talents bedenkt, bouwt en bestuurt technische oplossingen op het gebied van ICT-infrastructuur, cloud-transities en security-vraagstukken. Oplossingen die aantoonbaar bijdragen aan de doelstellingen van onze opdrachtgevers. We voeren niet alleen veranderingen door, maar creëren ook de organisatiecontext waarin verandering succesvol is. 

Je herkent de architecten, projectmanagers en technisch specialisten van IT Infra Talents dan ook aan de unieke combinatie van fluweelzachte soft skills en keiharde technische knowhow. Daarmee maken we het verschil.

Meer weten over IT-security?

We vertellen je graag meer over onze mogelijkheden.
Neem contact op via officemanagement@itinfratalents.nl  of bel met 030 - 608 61 88

Benieuwd wat de experts van IT Infra Talents voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!