icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Infra Talents

IT Infra Talents biedt Clouddiensten

Biedt beste oplossingen voor cloud-diensten

Overal werken, overal e-mailen vanaf elk willekeurig apparaat? Cloud-oplossingen zijn een aantrekkelijk alternatief voor veel bedrijven. Door te werken via de cloud ben je zeker van een optimale beschikbaarheid en een betrouwbare beveiliging. Bovendien is de IT-infrastructuur snel en flexibel aan te passen.

IT Infra Talents staat voor jou klaar!

Veel bedrijven zijn zich bewust van de voordelen van de cloud voor hun IT-omgeving, maar lopen bij het implementeren tegen moeilijkheden aan. Herkenbaar? Onze architecten staan voor je klaar. Ze begeleiden zowel IT-managers als andere architecten naar een cloud-oplossing.  

Er zijn drie verschillende manieren om cloudservices te implementeren: in een openbare cloud, privécloud of hybride cloud. Welke implementatiemethode je moet kiezen? Dat is afhankelijk van jouw bedrijfsbehoeften.

Belangrijke voordelen van werken in de cloud: 

  1. Het maakt niet uit waar je medewerkers zijn: ze kunnen via een internetverbinding altijd en overal online werken. 
  2. Makkelijk opschalen
  3. Geen onderhoud & altijd support
  4. Veilig én toegankelijk
  5. Hogere tevredenheid en productiviteit

De diensten van IT Infra Talents

IT Infra Talents bedenkt, bouwt en bestuurt technische oplossingen op het gebied van ICT-infrastructuur, cloud-transities en security-vraagstukken. Oplossingen die aantoonbaar bijdragen aan de doelstellingen van onze opdrachtgevers. We voeren niet alleen veranderingen door, maar creëren ook de organisatiecontext waarin verandering succesvol is. 

Je herkent de architecten, projectmanagers en technisch specialisten van IT Infra Talents dan ook aan de unieke combinatie van fluweelzachte soft skills en keiharde technische knowhow. Daarmee maken we het verschil.

Meer weten over onze cloudoplossingen?

We vertellen je graag meer over onze mogelijkheden.
Neem contact op via officemanagement@itinfratalents.nl  of bel met 030 - 608 61 88

Meer informatie over Cloudmigratie

Benieuwd wat de experts van IT Infra Talents voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!