icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Infra Talents
Nieuws Infra 19/11/2019

Expert Dennis Strijder als gastspreker tijdens kennissessie Security Architectuur

andarr

Tijdens de kwartaalbijeenkomst van het Platform van InformatieBeveiligers (PVIB) kwamen IT’ers bijeen om te luisteren naar én te discussiëren over de stelling: “Is de security-architectuur een goede ontwikkeling?”

Onder toeziend oog van dagvoorzitter André Beerten betraden twee gastsprekers het podium. Senior Security Expert Chris van den Hooven nam het woord als tegenstander van de stelling, IT-Architect én expert Dennis Strijder als voorstander. We vroegen laatstgenoemde naar zijn ervaring.

Expertise

Infra

Infra

Over deze expertise
andarr
Dagvoorzitter Andre Beerten

Hoe heb je de middag ervaren?
“Het was een fantastische ervaring om mijn verhaal te doen voor een zaal gevuld met vakbroeders. Natuurlijk is het best spannend -juíst door de aanwezigheid van de specialisten- maar hierdoor kun je inhoudelijk wel de diepte in. Het niveau van de vragen uit het publiek was hoog. Het spreekt voor zich dat zo’n optreden wel vraagt om een goede voorbereiding: het verhaal moet staan als een huis.”

Wat was de opzet van de middag?
“De bijeenkomst werd dus geleid door André Beerten: hij stelde drie open vragen aan Chris en mij en coördineerde de vragen uit de zaal. Wat misschien wel leuk is om te vertellen: collega Richard Binnekamp was aanwezig en kon vanuit de zaal wat foto’s schieten. De foto bij dit artikel, is dus gemaakt met zijn telefoon.”

Het was een interessante middag en het verhaal van Dennis was inhoudelijk sterk.
Richard Binnekamp / IT Infra Talents

Wat waren die drie open vragen, die je als spreker kreeg voorgeschoteld?

(Dennis zoekt in zijn telefoon)
“Ik heb ze hier: Gaat architectuur over techniek of informatie (of over business)? Kan en moet Security geïntegreerd worden? Zo ja, hoe dan? En vraag nummer 3: hoe word ik er beter van? Omdat het jouw dagelijkse werk betreft, is het leuk om jouw mening te geven en met mensen in gesprek te gaan over dit onderwerp. Ik kreeg leuke reacties van mensen uit de zaal.

Voor herhaling vatbaar dus?
 “Ik kan slecht nee zeggen tegen leuke dingen, dus ik sta hier zeker voor open in de toekomst. Wat ik dan anders zou doen? Misschien mijn energie iets dempen. Achterin de zaal was het lastig om mij te verstaan.”

Mijn verhaal doen voor vakgenoten geeft mij veel energie!
Dennis Strijder / IT Infra Talents
Expertise

Infra

Infra

Over deze expertise

Benieuwd wat de experts van IT Infra Talents voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!