icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij HR Talents

Midlancen: zo werkt het en zo kun je ook midlancer worden

Midlancen

Wil jij een buitengewoon hoog salaris verdienen – wat in geen enkel ander vast dienstverband is te realiseren – en werken bij een gespecialiseerde organisatie waar het om jou draait? Word midlancer bij één van de bedrijven van House of Talents.

Midlancen: het beste van twee werelden

Samen
Kennis delen, met elkaar sparren, ontwikkeltrajecten volgen. Veel freelancers missen de mogelijkheid om hun passie voor hun vakgebied te delen met anderen. Een belangrijke reden om te kiezen voor het midlancen.

Vrijheid
Als midlancer ben je de baas over jouw ontwikkeling. Daarnaast heb je zeggenschap. Over projecten, maar ook over zaken als tarieven, vakantiedagen en maximale reistijd. Je bepaalt dus zelf hoe jouw werk-privébalans eruitziet.

Beloning
Het midlance-model kent een unieke beloningsstructuur. In veel gevallen verdien je een netto salaris dat vergelijkbaar is met het bruto salaris in een vastloon constructie. Met toch de zekerheid van een vast dienstverband.

Dan heet je in de volksmond misschien een vakidioot. Maar wij spreken liever van een ‘vakgenie’. We verwelkomen je dan ook graag bij House of Talents.
Martijn Kamermans - CEO / House of Talents

Klaar om een kansrijke weg in te slaan?

Neem contact op met Lian van Ark-Swinkels