icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij HR Talents
Expertise

Wij snappen HR, wij snappen onze experts, wij snappen organisaties

Giraffe

We zorgen dat HR werkt

Onze businessgerichte HR experts zijn toegankelijke, kritische gesprekspartners op niveau, brengen energie en zorgen voor resultaat. We begrijpen wat jij nodig hebt in je vraag. Op interim-basis zijn we breed inzetbaar in de HR-lijn of voor HR-projecten en transities.

Neem contact op

Expertises

We geloven eerst in relatie en dan in expertise. Dat we een HR gespecialiseerde dienstverlener zijn met focus op HR interim en HR optimalisatie, en dus verstand hebben van HR, daar mag je vanuit gaan. Veel belangrijker voor ons, is om ons vast te bijten in jouw organisatie. Wat jullie doen, wie dat doen, wat de belangrijkste ontwikkelingen, historie en context zijn. En vooral: wat de opdracht is. Om snel up and running te zijn is contact leggen, vragen stellen, snelle analyses maken en vanaf het eerste uur meedoen onze belangrijkste kracht.

Onze experts hebben een typisch DNA om dit te kunnen. Wij werken met eigen experts en hebben daar een scherpe neus voor. We kijken daarnaast naar wie iemand is en waar diegene heel goed in is en waar die energie van krijgt. Zolang onze opdrachtgevers zeggen: “Doe mij een expert”, weten wij dat we met de goede dingen bezig zijn.

Diverse rollen

Van tijdelijk HR adviseur, HR business partner, van junior tot senior, tot naar HR projectleider of HR programmamanager. Allround of meer gespecialiseerd op HR-systemen, leiderschap of duurzame inzetbaarheid. Wat de vraag ook is: wij kunnen helpen.

In veel sectoren thuis

We werken altijd voor een bepaalde periode intern, bij toonaangevende (voornamelijk profit) organisaties in een verscheidenheid aan branches. Van scale-up tot multinational en alles ertussen in.

Menselijk zakendoen

We zijn commercieel, anders bestaat er geen HR Talents, maar onze basishouding is interesse. En duidelijkheid. Van ons dus geen commercieel gedoe, geen hiërarchische lagen en geen cowboypraktijken. Wel overleg, snelheid en duidelijkheid.

Onze experts helpen bedrijven met het:

  • geven van allround HR advies
  • managen en/of uitvoeren van reorganisaties;
  • uitvoeren en dan ook verbeteren van HR processen;
  • opzetten van een leiderschapsprogramma;
  • integreren van twee HR Shared Service Centra;
  • opmaken van een business case voor een nieuw HR-systeem;
  • bedenken en leiden van een HR programma op leiderschap of duurzame inzetbaarheid;
  • en meer, dat niet meer in dit lijstje past...

Een sterke achterban

Al die authentieke experts maken deel uit van het geheel. Een geheel van 55 experts die elkaar scherp houden en ondersteunen. Wat maakt dat de benodigde kennis en ervaring altijd aanwezig is.

HR Talents is een professionele en zeer betrouwbare partner als het gaat om tijdelijke HR expertise/HR projecten. Ze zijn kundig en weten de juiste inschatting te maken van wat de opdrachtgever wil.
Poleanne Vluggen / HR Director NL, Kuehne+Nagel

Benieuwd wat de experts van HR Talents voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!