icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Digital Talents
Expertise

UX / UI

ux

Onze experts maken het verschil

Onze experts hebben focus op user experience. Wij werken met ervaren experts die hun strepen verdiend hebben in het vak en ervaring hebben in diverse branches.

UX en UI Design

Onze experts zijn specialist op het gebied van zowel UX als UI Design.

Discover

In deze fase verdiepen wij ons op allerlei manieren in de context, bijvoorbeeld middels UX research. We maken een scan van de organisatie en van de omgeving waarin deze zich bevindt. Zo wordt de klantreis in kaart gebracht.

Define

In deze fase brengen we de inzichten samen tot een vraagstuk: op welk probleem gaan we ons focussen?

Design

Nu gaan we middels een interactief proces over op design, voor de best mogelijke oplossing voor het gedefinieerde probleem. Denk hierbij bijvoorbeeld aan service design.

Deliver

Tenslotte maken we een prototype van de best passende oplossingsrichting en valideren deze. Daarna volgt een cyclisch proces van testen-aanpassen-hertesten, tot een succesvolle oplossing!

Onze UX / UI experts

Onze experts helpen op interim basis bij grote projecten van onze klanten. Zij worden erkend als vakspecialist en zijn snel in staat hun weg te vinden binnen een nieuwe omgeving. Zo leggen zij van nature goed contact met de gebruikers en stakeholders om zo een passend design op te leveren. Ook kunnen zij helpen bij de verdere realisatie van het betreffende product.

Bekijk alle experts
UX Partner
Jorit van Malsen /
UX DESIGNER
UX Partner
Fatih Unal /
UX DESIGNER
UX Partner
Enna Rizvic /
UX Researcher
UX Partner
Geert Vellinga /
UX DESIGNER
Tamara
Tamara Henzen /
UX DESIGNER
Eef
Eef Fürst /
UX DESIGNER
Maxime
Maxime Lunter /
UX RESEARCHER
UX Designer
Erica van der Ven /
UX RESEARCHER

Werken bij Digital Talents

Bij ons staat de expert centraal. Wij geloven dat wanneer je goed in je vel zit, je het beste werk levert. Samen gaan we op zoek naar de opdracht die bij jou past waarbij jouw wensen voorop staan.

Bekijk onze vacatures
UX Partner
Design maakt informatie begrijpelijk!
Fanny Lie / UX Designer bij Digital Talents
Sietske Jonker

Benieuwd wat onze experts voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!

Neem contact op met Sietske Jonker