icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Digital Talents
Expertise

Digital Marketing

Digital Talents

Thuis in de digitale wereld

Ben jij een ervaren Online Marketeer? Werk je graag zelfstandig maar wil je ook onderdeel zijn van een groep vakgenoten die zich blijft ontwikkelen? Dan is Digital Talents de werkgever die je zoekt!

Expertises

Heb je een Digital Marketeer nodig in jouw team? Onze experts zijn:

✓ Direct inzetbaar
✓ Hoog opgeleid en bekwaam in “future skills”
✓ Specialist binnen een niche
✓ Hands-on en resultaatgericht

Online campagne marketeers

Investeer in een contentstrategie om je doelgroepen efficiënter en met meer kans op slagen te bereiken. Wij helpen je met de lijnen uit te zetten. Onze ervaren experts vertalen boodschappen in de juiste content.

CRO specialisten

We verbeteren de conversie van websites, webshops en apps aan de hand van analyses, online data en inzichten in klantgedrag. Onze specialisten analyseren waarom opdrachtgevers afhaken, welke pagina's ze bezoeken en hoe de vindbaarheid en zichtbaarheid is.

Online campagne management

We ontwikkelen een digitale mediastrategie als onderdeel van een marketingcampagne en zetten dit om naar een concreet online (cross)mediaplan. Dagelijks optimaliseren onze experts deze campagne en maken analyses voor de opdrachtgever.

Ecommerce experts

Welke doelgroep moet er bereikt worden? Welke kanalen zijn het meest geschikt om jouw diensten of producten tot bij die gebruikers te krijgen? We werken een E-commercestrategie voor je uit die jouw online business een flinke boost geeft.

Maak kennis met onze experts

Onze digital marketeers zijn ondernemende experts die plezier hebben in hun werk. Zij zijn direct inzetbaar en hebben alle kennis in huis.

Bekijk alle experts
Jochem van Drimmelen
Jochem van Drimmelen /
CUSTOMER EXPERIENCE EXPERT
Tja-lin Mei
Tja-lin Mei /
DIGITAL MARKETEER
Anne Egberts
Anne Egberts /
DIGITAL MARKETEER
Ira Lam
Ira Lam /
ONLINE PERFORMANCE MARKETEER
Janosch
Janosch Kluen /
DIGITAL MARKETING STRATEEG
Floor
Floor Denekamp /
DIGITAL MARKETING STRATEEG
Mahsa Tati
Mahsa Tati /
ONLINE CONTENT MARKETEER

Werken bij Digital Talents

Bij Digital Talents staan onze experts centraal. Wij geloven dat wanneer je goed in je vel zit, je het beste werk levert. Samen gaan we op zoek naar de interim opdracht die bij jou past waarbij jouw wensen voorop staan.

Bekijk onze vacatures
Digital Talents
Door op het juiste moment, met de juiste boodschap en op het juiste apparaat aanwezig te zijn is de kans op conversie het grootst.
Yorn / Digital Talents
digital talents

Benieuwd wat onze experts voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!

Neem contact op met Yorn Bachofner