icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Digital Talents

De voordelen van de midlance-constructie

UX Partner

Je geniet van de vrijheid die je als freelancer hebt. Je bent op jouw manier met je werk bezig. Wat je minder vindt zijn de ‘bijzaken’ zoals acquisitie en de administratie. Daar gaat stiekem veel tijd in zitten. Het zou mooi zijn als dat anders kan worden opgelost. Dat is precies wat we doen bij onze midlancers. Alle bijkomende commerciële en administratieve taken halen we bij je weg. We zorgen ervoor dat je volledig met je werk bezig kunt zijn.

Sietske Jonker
Sietske Jonker /
Business Manager UX / UI

Is midlancen iets voor jou?

Midlance test
Ontdek in 10 korte vragen of jij een potentiële midlancer bent. Je ziet de uitslag direct!
Doe de test!

Samen: kennis delen is onze tweede natuur

Als midlancer ben je in dienst van een bedrijf waar je samenwerkt met collega´s en vakbroeders. Er is intern veel kennis en ervaring aanwezig. Opleidingen kopen we collectief in. We zorgen dat die opleidingen of trainingen haarfijn aansluiten op jouw vakgebied en interesses.

Vrijheid: vast in loondienst en toch vrij

Als midlancer ben je in vaste dienst en heb je niet met alle wetgeving omtrent freelancen te maken. Je mag zolang voor dezelfde opdrachtgever en aan dezelfde opdracht werken als je wilt. Je bent ook niet verplicht om aan meerdere opdrachten tegelijkertijd te werken. Als midlancer kun je je dus volledig richten op je werk en doen wat je het liefst doet: je bezighouden met je vak.

Download: de voordelen van Midlancen

Midlancen bij House of Talents / pdf - 191.02 kB
Interview

"Ervaring met verschillende projecten maakt je professioneler"

De gebruiker staat altijd voorop. Met die overtuiging werkt Fatih Unal al zo'n tien jaar als UX/UI designer. Als midlancer voor Digital Talents draagt hij nu bij het UWV zorg voor een optimale gebruikerservaring van een interne applicatie. Freelancen is aantrekkelijk, maar midlancen heeft de nodige voordelen, vindt hij. Bovendien was er bij het eerste gesprek direct een klik.

Lees het interview
Sietske Jonker

Ben je UX Designer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van werken bij Digital Talents?

Neem contact op met Sietske Jonker