icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Digital Talents
Nieuws UX / UI 24/04/2023

“Ik heb een passie voor het onderhouden van relaties”

UX Partner

Sietske Jonker heeft al 24 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling. Haar geheim: het bouwen van relaties, waardoor ze in staat is om samenwerkingen aan te gaan. Deze vaardigheid neemt ze mee naar Digital Talents, waar ze sinds april werkt als Business Manager.

Expertise

UX / UI

Experts op het gebied van UX

Over deze expertise

Van facilitair management naar arbeidsbemiddeling

Sietske begon haar carrière in een ander vak: als facilitair manager. In die functie kwam ze al snel in aanraking met arbeidsbemiddeling. “Ik had nog nooit iets met werving en selectie gedaan", vertelt ze. "Maar toen ik zaken deed met Randstad, vroeg een intercedent mij waarom ik niet bij hun bedrijfsonderdeel Yacht kwam werken. Volgens haar zou ik daar als mens perfect passen." Zo ontdekte ze het vakgebied van arbeidsbemiddeling en detachering. "Mijn tijd bij Yacht vormde de basis van wie ik nu ben."

Binden en boeien

Sietske haar passie is faciliteren en dit komt goed van pas in haar huidige werk. Ze voelt zich gelukkig wanneer ze anderen kan helpen om te doen waar ze goed in zijn, en ze steekt veel tijd en moeite in het onderhouden van relaties. “Ik noem het binden en boeien. Ik wil graag iets betekenen voor anderen. Gunnen is daarom een sleutelwoord voor mij. Door te investeren in relaties komen dingen nu naar mij toe en dat is belangrijk in deze business."

Gelijkwaardigheid, eerlijkheid en transparantie vormen de basis voor de relatie tussen Sietske met anderen. “Hierdoor blijven mensen aan me hangen en vertrouwen ze me. Daar word ik gelukkig van.”

Contact met oud-collega

Haar oud-collega Rick Veldhuizen, Business Manager en mede-oprichter van Digital Talents, zorgde ervoor dat Sietske bij het bedrijf terechtkwam. “Rick en ik waren vroeger collega’s en we hebben altijd contact gehouden. Als we wilden sparren over een bepaalde casus, dan belden we elkaar.”

Voordat ze overstapte naar Digital Talents, werkte ze bij een broker. Maar daar waren haar relaties kortcyclisch. “Je zoekt naar freelancers, zet ze in voor een opdracht en gaat dan weer naar de volgende interim opdracht. Ik wilde weer werken vanuit kwaliteit en mensen. Rick wist dat, dus toen Digital Talents op zoek was naar een derde Business Manager, dacht hij meteen aan mij."

Warm bad

“Digital Talents voelt als een warm bad”, vindt Sietske. “Iedereen is heel betrokken en bereid om te helpen. Ik krijg de tijd om een relatie op te bouwen met mijn medewerkers. Mensen hebben interesse in mij en wat mij motiveert.”

Sietske streeft ernaar om bij Digital Talents een prettige werkomgeving te creëren voor zowel de midlancers als zichzelf. Met als doel een fijne groep mensen aan het bedrijf te binden. “Ik hoop dat we ze mooie opdrachten kunnen bieden, zodat iedereen zich kan ontwikkelen. Ik wil graag mensen samenbrengen die goed met elkaar kunnen samenwerken. Mensen met dezelfde cultuur, manier van werken en drive, zodat we met elkaar een goede tijd kunnen hebben en met energie en enthousiasme ervoor gaan. Mijn rol daarin is mensen verbinden, relaties opbouwen, ondersteuning bieden en samen met het team successen vieren.

Overzicht nieuws
Expertise

UX / UI

Experts op het gebied van UX

Over deze expertise
Sietske Jonker
Sietske Jonker /
Business Manager UX / UI

Benieuwd wat de experts van Digital Talents voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!