icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Public Talents
Interview Fysiek domein

"De afwisseling en vrijheid van midlancen passen bij mij"

#Vrijheid #Samen
Public Talents

“Ik vind het fijn om steeds op nieuwe plekken terecht te komen. Het idee van een vaste opdrachtgever heb ik helemaal laten varen. Ik ben nieuwsgierig ingesteld. Elke plek is weer anders; de mensen, de manier van werken, de onderwerpen. Steeds weer nieuwe ervaringen. Daar krijg energie van.”

Expertise

Fysiek domein

Fysiek domein

Over deze expertise
Public Talents
Shandhia Indraj /
Fysiek Domein Expert

Shandhia Indraj is nog maar kort vergunningverlener bij Public talents. Na haar HBO-studie Rechten werkte ze via uitzend- en detacheringsbureaus voor een notariskantoor, het UWV, een deurwaarderspraktijk en de gemeenten Leiden, Den Haag en Rotterdam. “Ik weet niet beter dan dat ik steeds weer naar nieuwe plekken ga. Dat is bij Public Talents ook zo. Nu werk ik vooral voor gemeenten. Toch is het bij Public Talents anders. Dat heeft te maken met het midlance-model. Er is veel meer wisselwerking. Ik kan zelf meesturen.”

Shandhia vertelt dat haar man een uitvaartonderneming runt. “Hij is daardoor veel weg. Dat is passen en meten thuis want ik heb ook ’n dochtertje. Midlance is daarvoor een uitkomst. Ik heb veel vrijheid en kan zelf mijn dagen en werktijden aangeven.”

Voor mensen zoals ik is het midlance-model ideaal. Je krijgt vrijheid, je salaris is hoger en je ontwikkelt je veel sneller dan op een vaste plek.
Shandia / Public Talents

Bij Public Talents zet Shandhia haar juridische kennis vooral in voor afdelingen bij gemeenten waar vergunningen worden verleend. Maar haar werk verbreedt zich steeds meer. Zo werkt ze nu voor beleidsadviseurs op de afdeling Verkeer. “Ik ben totaal geen verkeerskundige, maar ik heb wel een gezond verstand en stel me open om te leren. En daarnaast heb ik al op diverse verkeersafdelingen gewerkt waardoor je ook veel kennis opdoet. Ik merk dat ik het leuk vind om mee te werken aan beleidszaken.”

Naast ondersteunend werk voor beleidsadvies zou Shandhia ook graag een coördinerende rol willen hebben binnen een afdeling. “Daar praat ik nu met Public Talents over. Samen bekijken we de mogelijkheden. Op die manier ontwikkel ik mezelf. Dat is een win-win situatie voor iedereen: voor Public Talents, hun opdrachtgevers en voor mijzelf.”

Is ze niet bang dat ze ook een keer op de ‘reservebank’ terecht komt en daardoor terugvalt in inkomen? “Zekerheid van werk is sowieso relatief. Dat heb je nergens. Mensen die zekerheid zoeken, zijn bang die vastigheid te verliezen. Ik ga niet uit van angst maar van mijn kracht. Ik geloof sterk in mijn eigen kwaliteiten. Doordat ik me ontwikkel zit ik niet vastgebakken aan één soort werk. Voor mensen zoals ik is het midlance-model ideaal. Je krijgt vrijheid, je salaris is hoger en je ontwikkelt je veel sneller dan op een vaste plek. Het vergroot je marktwaarde. Wat wil ik nog meer?”

Is midlancen ook iets voor jou?

Bekijk de vacatures!
Expertise

Fysiek domein

Fysiek domein

Over deze expertise
Public Talents
Shandhia Indraj /
Fysiek Domein Expert

Wil je deel uitmaken van een groep gedreven en ambitieuze experts? Neem contact op!