icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Leadership Talents

Jeroen Jansen

Interim-manager

Het blijft verbazingwekkend wat de kracht van een geolied team is. Onderwijs wordt op de vloer gemaakt en dat wil Jeroen graag faciliteren. Daarbij schakelt hij makkelijk tussen lange termijn doelen en dagelijkse uitdagingen in de klas. Bij het aansturen van teams legt hij de verantwoordelijkheid zoveel mogelijk bij de docent en zijn rol in het team. De juiste balans tussen vrijheid en sturing is voor Jeroen een mooi samenspel. Vertrouwen en resultaat komt vanzelf wanneer deze samenwerking goed slaagt.

Referentie van Annette van Krimpen, Directeur mbo college Welzijn en Gezondheidszorg mboRijnland

"Jeroen Jansen heeft een half jaar als interim onderwijskundig teamleider één van onze welzijnsteams geleid. Ik ben erg onder de indruk van Jeroen. In zeer korte tijd had hij connectie met het team en overzag de situatie. Door zijn ruime ervaring in het MBO was inwerken nauwelijks nodig en werkte hij heel zelfstandig. Als hij het nodig vindt om een vraagstuk met mij te overleggen geeft hij duidelijk de mogelijke opties aan, waarbij hij zijn eigen voorkeur duidelijk onderbouwd. Hij was snel echt onderdeel van het MT, waarbij zowel de directeuren als zijn collega teamleiders zijn kwaliteiten wisten te waarderen. Door zijn natuurlijke manier van handelen en communiceren was ook zijn team meteen enthousiast en heeft hij echt veel bereikt in relatief korte tijd."

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op!

Werkervaring

Juli 2022 Teammanager ROC Aventus

Teammanager Horeca & Facilitair
Het team H&F heeft duidelijke sturing nodig. Er is veel versnippering qua taakverdeling en de samenwerkingscultuur is niet op orde. Bepaalde opleidingen in het team scoren laag in studierendement. We zijn samen met een partner aan de slag gegaan om de samenwerkingscultuur te verbeteren. Daarnaast brengen we de basis op orde en geven we het team weer meer sturing op hun eigen onderwijs. Focus ligt hierbij op de examinering, de kwaliteitszorg en onderwijs innovatie. Er wordt veel met levende opdrachten gewerkt maar de aansluiting tussen deze “praktijk” en theorie kan en moet verbeterd.
 

Augustus 2021 juli 2022 Onderwijsmanager Hogeschool Rotterdam

Onderwijsmanager ORM, Hogeschool Rotterdam. 
Het team ORM (Ondernemerschap en Retailmanagement) is een zelfstandig team wat stevig aan de weg timmert. Voor het team zijn twee dingen van belang. Ten eerste het verhogen van het studiesucces (beperken langstudeerders) waarbij we de omslag moeten maken van het ondersteunen van langstudeerders naar het voorkomen van langstudeerders. Verder zijn we druk met het opzetten van een volledig vernieuwde opleiding Retail Management.

September 2020 – juli 2021 Teamleider MBO Rijnland

Teamleider team Welzijn Leidschendam (Onderwijsassistent/Pedagogisch Medewerker) 
Belangrijke aandachtspunten in dit team zijn; pedagogisch/didactisch handelen en proceseigenaren. De proceseigenaren (Examinering, Ped/Did handelen, BPV, Begeleiding, Onderwijsontwikkeling en Kwaliteit) zijn bezig zich te ontwikkelen als de expert en vraagbaak op hun vakgebied. De rol van de teamleider is meer en meer coachend. Het verbeteren van het Pedagogisch/Didactisch klimaat en Begeleiding zijn speerpunten binnen MBO Rijnland. We zijn hier goed mee bezig aangestuurd door de Proceseigenaren PED/DID en Begeleiding. 
 

Opleidingen

Diverse trainingen op het gebied van examinering, regelgeving in het MBO en personeelsmanagement

Management Development Training MBO Amersfoort

HBO Economisch-Juridisch – HEAO, Utrecht

Eigenschappen

  • Op een persoonlijke, energieke en motiverende wijze leiding geeft
  • Analytisch en resultaatgericht is
  • Open en duidelijk in zijn communicatie is
  • Creatieve oplossingen zoekt en vindt
  • Kennis van zaken heeft op het gebied van onderwijs
  • Toegankelijk is voor iedereen in de organisatie