icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij L&D Talents
Nieuws 01/04/2021

"Ik leerde L&D Talents kennen als een warm bedrijf"

Anne-Janique Vos

Anne-Janique Vos gaat aan de slag als L&D Expert bij L&D Talents. Zij stelt zich aan ons voor!

Kun je jezelf voorstellen?
"Ik ben Anne-Janique Vos, ben 25 jaar en woon in Amersfoort. Na mijn bachelor Learning and Development in Organisations heb ik met veel enthousiasme de master Educational Science and Technology gevolgd. Ik heb erg veel zin om als Onderwijskundige aan de slag te gaan."

Waarom heb je passie voor jouw vak?
"Ik vind organisatieleren heel interessant. Een aanpak kan werken voor het ene bedrijf, maar niet voor het andere. Dit komt vaak door de verschillende bedrijfsculturen die er heersen. Daarom is het belangrijk om goed de vraag achter de vraag te horen en in te spelen op de cultuur. Het geeft me energie om dit te ontdekken en hier goed op te anticiperen."

Waarom heb je gekozen voor L&D Talents?
"Al vanaf mijn bachelor sprak het werk van een expert mij aan. Via mijn collega, Inge Wittenrood, leerde ik L&D Talents kennen als een warm bedrijf met veelzijdige opdrachten."

Vertel iets verrassends over jezelf.
"Ik vind het leuk om te blijven leren. Ik ben bijvoorbeeld naar Ecuador gegaan om Spaans te leren, om vervolgens vrijwilligerswerk te kunnen doen in Peru."

Waar kijk je het meeste naar uit?
"Collega’s leren kennen, de veelzijdigheid in de opdrachten en met collega’s sparren over deze opdrachten."

Overzicht nieuws

De experts van L&D Talents hebben een passie voor leren. Neem contact met ons op!