icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Infra Talents

IT Infra Talents: Partner van Microsoft

Specialisten van IT Infra Talents zijn in staat om passende ICT-oplossingen te bedenken én te beschrijven (architecten en designers), besturen (project-/programma- en interim management) en te bouwen (solution specialisten). Dit alles met beveiligen als basisgedachte.

‘Om Microsoft-producten en diensten te kunnen aanbieden moet je als onderneming eerst lid worden van het Microsoft Partner Network,’ legt Executive Business Manager Martijn Jonker uit. "Microsoft ontwikkelt de software, maar de implementatie laten ze liever over aan partners. In deze rol is IT Infra Talents de schakel tussen (de software van) Microsoft en jouw bedrijf."

De diensten van IT Infra Talents

IT Infra Talents bedenkt, bouwt en bestuurt technische oplossingen op het gebied van ICT-infrastructuur, cloud-transities en security-vraagstukken. Oplossingen die aantoonbaar bijdragen aan de doelstellingen van onze opdrachtgevers. We voeren niet alleen veranderingen door, maar creëren ook de organisatiecontext waarin verandering succesvol is. 

Je herkent de architecten, projectmanagers en technisch specialisten van IT Infra Talents dan ook aan de unieke combinatie van fluweelzachte soft skills en keiharde technische knowhow. Daarmee maken we het verschil.

Benieuwd wat de experts van IT Infra Talents voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!