icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Infra Talents
Nieuws Security 10/12/2020

IT Infra Talents organiseert training Information Security Foundation

IT Infra Talents

Onlangs organiseerden experts Steven Couprie, Rob Loef en Sander Verdoes voor de tweede keer een training over informatiebeveiliging. De eerste deelnemers hebben hun examens met succes afgerond, de rest volgt binnenkort.

Expertise

Security

Onze experts helpen organisaties om een passend securityniveau te bepalen.

Over deze expertise
Hoewel we de vorige training nog live op kantoor konden organiseren, kozen we nu voor een virtuele bijeenkomst
Sander Verdoes / IT Infra Talents
Online training
Sfeerimpressie van de training in Microsoft Teams

De reacties op de training waren erg positief, vertelt Sander. “Voor sommige deelnemers is het een eerste kennismaking met informatiebeveiliging en je merkt dat dit onderwerp leeft. In dagelijkse werkzaamheden loop je regelmatig tegen zaken aan die te maken hebben met informatiebeveiliging en ook voor de meer ervaren collega's is het prettiger hier meer achtergrondinformatie bij te hebben.

“Wat we hebben behandeld? Alle relevante begrippen komen voorbij en na de training weet je het belang van informatie goed in te schatten en heb je een beeld hoe informatiebeveiliging in een organisatie zou moeten worden georganiseerd. Daarnaast maakt de training je extra bewust hoe kwetsbaar informatie feitelijk is en kun je hier passende maatregelen bij plaatsen die de veiligheid van deze verbeteren.”

“Het helpt iedereen in een organisatie de basisbeginstelen van informatiebeveiliging te begrijpen waardoor de bewustwording (en daarmee alertheid) over risico's toeneemt. Dat wij als experts van IT Infra Talents daarnaast iets meer weten hoe je dat allemaal organiseert, implementeert en bestuurt is natuurlijk mooi meegenomen.”

overzicht nieuws
Expertise

Security

Onze experts helpen organisaties om een passend securityniveau te bepalen.

Over deze expertise

Benieuwd wat de experts van IT Infra Talents voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!