icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Infra Talents
Nieuws Infra 09/03/2020

IT Infra Talents aan de slag met de mogelijkheden van GIT

Andarr

GIT -ontwikkeld door Linus Torvalds, de auteur van Linux- is een versiebeheersysteem dat teams toelaat samen te werken aan gemeenschappelijke code en alle veranderingen in de tijd bij te houden.
Op dit moment is GIT ongetwijfeld het meest populaire versiebeheersysteem in de industrie en een onmisbare tool voor elke IT’er. Om deze reden organiseerden experts Jos Witteveen en Dave Liefbroer onlangs een GIT-workshop.

Expertise

Infra

Infra

Over deze expertise
Bij IT Infra Talents delen we graag kennis én nieuwe ontwikkelingen met elkaar
Jos / IT Infra Talents

“GIT is een belangrijk hulpmiddel voor onze experts en we merken dat steeds meer van onze opdrachtgevers het systeem gebruiken.” vertelt Jos. “Toen Dave en ik inventariseerden of er belangstelling was voor de workshop, kregen we enthousiaste reacties. Vorige week was het zover: de laptops werden erbij gepakt om aan de slag te gaan. Het was leuk om samen de mogelijkheden van GIT te bespreken en in het systeem te duiken. We hadden ook een opdracht voorbereid, om er echt een interactieve sessie van te maken”, vertelt Jos.

GIT
GIT houdt op detailniveau bij welke acties er verricht zijn en geeft hiermee inzicht en overzicht
Jos / IT Infra Talents

Jos vervolgt: “Tijdens de workshop waren ‘bouwers, bedenkers, bestuurders en beveiligers’ van IT Infra Talents aanwezig, want GIT heeft een meerwaarde voor al deze rollen. En natuurlijk voor de projectmanager, die hierdoor de voortgang van een project kan inzien en bewaken.”

“Dave en ik kijken terug op een geslaagde avond. Men vond het leuk om praktisch een stukje kennis te krijgen van zo’n tool en we hebben ook gezellig met z’n allen een lekker hapje gegeten.”

Overzicht nieuws
Expertise

Infra

Infra

Over deze expertise

Benieuwd wat de experts van IT Infra Talents voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!