icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij IT Infra Talents
Nieuws Infra 09/11/2020

Een geslaagde online IT Infra Talents Product Owner training

Scrum

Begin november was de 'IT Infra Talents Product Owner-training' een feit. Jasper Alblas en Kai Stevens van Scrum Facilitators gaven digitaal een officiële scrum.org training aan onze experts en experts van mede HoT bedrijven Data Talents en IT Test Talents.

Expertise

Infra

Infra

Over deze expertise

In eerste instantie was de training gepland in de zomer, maar toen was het niet mogelijk om fysiek bij elkaar te komen. Omdat we nog steeds te maken hebben met corona-maatregelen, besloten we om de training toch maar digitaal te doen.

Dit bleek een goede keuze! Iedereen was positief verrast door de interactie tijdens de breakout sessies en het feit dat je ook via de digitale weg veel kunt leren. Tijdens de training kwamen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Agile Product Management
  • Value Driven Development
  • Scrum Theory & Empiricism
  • Scrum Framework
  • Product Backlog Management
  • Release Management

Daarnaast werd ook ruimte gemaakt om Scrum en Product Ownership in de context van een infra-omgeving te behandelen.

Scrum
Via Zoom kon iedereen de training goed volgen
Scrum
De Breakout Rooms
Scrum
De online brainstormwand via Mural
Scrum
Een van de resultaten van de teams
We vonden het leuk om in verschillende breakouts samen te werken. Het voelde alsof we toch weer even als groep samen waren.
Steven Couprie / IT Infra Talents

De virtuele training blijft anders dan een fysieke training, echter met alle interactie, breakout sessies en samenwerkingen is het nog steeds lekker interactief. Deze training was zo’n succes dat het naar meer smaakt!

Jasper Alblas en Kai Stevens: bedankt voor het faciliteren en geven van deze officiële training.

Remy van der Have, Thomas Heeren, Robert Jong en Eel, Eric van Loon, Michel Ruigrok, Dennis Strijder, Tom Floor, Steven Couprie, André Scheermeijer, Ryan Ramdien en David Vos, bedankt voor de deelname en succes bij het afnemen van het assessment.

Overzicht nieuws
Expertise

Infra

Infra

Over deze expertise

Benieuwd wat de experts van IT Infra Talents voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!