icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Integration & Application Talents
Nieuws Integratie 05/11/2020

Wij blijven onze mensen zien!

Lunchwandeling

Al komt onze maandelijkse Meet & Eat te vervallen en mogen we niet meer naar onze opdrachtgevers; de experts blijven elkaar zien.

Expertise

Integratie

Integratie

Over deze expertise

Gewapend met wandelschoenen en een heerlijk eten in de rugzak trekken wij er tijdens de lunch samen op uit. Of het nu waait, de zon schijnt of hard regent: niemand krijgt ons klein. Wij gaan wandelen.

Je komt nog eens ergens en een groot scala aan onderwerpen passeert de revue. Super leuk! En weet je hoe gezond het is iedere dag een halfuur te wandelen? De fysieke en mentale gezondheid vaart er wel bij. Door te wandelen gaat je hart beter werken en raken je hersenen beter doorbloed. Doe je dit regelmatig dan zal je meer productiviteit en creativiteit ervaren.

De meest uitgesproken zin tijdens de wandelingen is: "Wat is dit toch lekker. Even naar buiten en de wind door je haren voelen. Toen ik nog bij de opdrachtgever zat, deden we dit iedere middag. Nu ik thuis aan het werk ben, verval ik in een patroon waar een wandeling geen onderdeel vanuit maakt."

Jammer! Het is echter nooit te laat de draad weer op te pakken. Laat dit een stimulans zijn voor iedereen; ga naar buiten en maak dagelijks een wandeling!

Collage
Een beeld van de lunchwandelingen met de experts
Expertise

Integratie

Integratie

Over deze expertise

Wil je deel uitmaken van een groep gedreven en ambitieuze experts? Stuur ons jouw cv!