icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Integration & Application Talents

Kwaliteit staat voorop

Integration & Application Talents

Integration & Application Talents is een dynamisch huis vol onafhankelijke en zeer ervaren experts. Onze deskundige experts hebben kennis van zowel traditionele als lowcode technologieën en platforms. Zij volgen de laatste trends en zij ontwikkelen zich continue. Vanuit diverse rollen hebben Integration & Applications experts altijd een adviserende rol bij onze opdrachtgevers van ontwerp tot implementatie. Op basis van uitmuntende kennis nemen onze experts de opdrachtgever mee in de mogelijkheden van de nieuwste technologieën.

Integration & Application Talents
Richard Delsing /
Business Manager

Wij maken IT passend

Naast een zeer deskundige groep SAP experts, werken er bij Integration & Application Talents ervaren Lowcode developers (Mendix, OutSystems) en beschikken wij ook over een uitgebreide groep deskundige integratiespecialisten (Java, Azure, Boomi, Mulesoft, Oracle, Pega).

Een mooi praktijkvoorbeeld is dat we bij een opdrachtgever onze expertises samenbundelen door het inzetten van een SAP specialist, een Mendix developer en een Mulesoft expert en samen te laten werken aan één integrale oplossing.

De mens maakt het verschil

Integration & Application Talents werkt vanuit de overtuiging dat niet de technologie, maar de mens het verschil maakt. De keuze van de juiste technologie op een bepaald moment, in een bepaalde fase van een bedrijf en in een bepaald applicatielandschap is geen gemakkelijke opdracht. 

De experts van Integration & Application Talents houden samen de technologische ontwikkelingen continu in de gaten, zodat zij jou van een zo goed mogelijk advies kunnen voorzien. Omdat er geen voorkeur is voor een bepaalde technologie, weet je zeker dat de tools gebruikt worden die bij de uitdaging passen!

Wil je weten hoe het is om een expert te zijn? Ontdek het hier!

Benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? 

Neem contact op

Onderdeel van House of Talents

House Of Talents is het (t)huis van 1000 gespecialiseerde experts. Alleen de allerbeste specialisten zijn verbonden aan onze bedrijven. Omdat zij ondernemend zijn en passie hebben voor hun vak. Omdat zij complexe opdrachten echt tot een goed einde weten te brengen. En omdat zij plezier hebben in hun werk.

Bekijk alle domeinen
Integration & Application Talents

Wil je deel uitmaken van een groep gedreven en ambitieuze experts? Stuur ons jouw cv!

Neem contact op met Richard Delsing